Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 34

Абмеркаванне: Turbo Alfa 159 150CV супраць 210CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    хлопцы, я выконваў гэта абнаўленне на маей 147 1.9 150cv.... дакладней я сабраў:
    турбіна 2.4 jtdm 210cv gtb2056
    калектары з нержавеючай сталі ад мяне пабудаваныя
    фарсункі, плюс (я змяніў мае, плюс 2cc)
    лініі нагнятання ад 60 трубе
    пярэдні интеркулер ад 6.5 літраў
    трубы для l' ic алюміній дыяметр 60мм
    і лагічна ўзмоцненага счаплення з махавіка monomassa

ціск працы каля 2 бара.... я павінен сказаць, праўда?.... не ? наогул, як я казаў манро..., які паднімаецца, апускаецца і інш.... калі стральба.... вы пасадзіце іх і проста.... я, відаць, з манометрам у руцэ, што ў стральбе, другі я раблю 1.8 бар, на трэцяй 2 бар і чацвертага 2.1 бар.....
    я злегку дакрануўся да (5%) геаметрыя-за нізкай нагрузкі, падняцца да 1% да 3500 абаротаў, а затым даюць яму ori 3500 абаротаў....
    як ужо было сказана.... ціск застаецца стабільным.... але мне яшчэ трэба скончыць карту.... на ўчастку (лагічна ланцуга) я ўзяў з спасылкі ад золата, толькі з картай.... я другога на 50 км/ч на іншым участку, каля 400/500 метраў больш, цяпер не ведаю дакладна адлегласць, я 158km/ч, іншы вечар, я перайшоў на той жа момант у 168км ад гатэля/span.... 10км/ч на ўчастку так кароткі, не ? затым гэтак жа мала..... я зрабіў іншыя тэсты на тэсты, але я не магу пераадолець той парог, наадварот, калі адкорму, што я бачу, трохі дыму ззаду, я адчуваю сябе makkina больш тармажэння, і выходжу, нават з 5км/ч менш....
    адна рэч, якую я заўважыў.... ціску ў магістралі высокага ціску, калі нават do' 10 бар ціск больш.... аўто не цягнецца.... і я страчу гэтыя 4-5 км/ч
    справа ў тым', што больш я пакідаю худы аўтамабіль і больш адчуваю, што мяне ўцякае з-пад попку.... але ў любым выпадку.... так, я ўзяла гэтыя 10км/ч.... на гэтым участку.... але з 2.1 бар.... я не павінен быць, па меншай меры, у 220cv??? мне здаецца, што розніца паміж мной і іншымі, якія маюць mini cooper s jcw 210cv, clio rs 203cv, іх наогул мала.... чаму? мы ўсе іх', як хуткасць?!! тых, хто 165, хто 168, але розніца мне здаецца мала.... што скажаце???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ад або да 1000 як зрабіць хуткасць?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    ціск працы каля 2 бара.... я павінен сказаць, праўда?.... не ? наогул, як я казаў манро..., які паднімаецца, апускаецца і інш.... калі стральба.... вы пасадзіце іх і проста.... я, відаць, з манометрам у руцэ, што ў стральбе, другі я раблю 1.8 бар, на трэцяй 2 бар і чацвертага 2.1 бар.....
    я злегку дакрануўся да (5%) геаметрыя-за нізкай нагрузкі, падняцца да 1% да 3500 абаротаў, а затым даюць яму ori 3500 абаротаў....
    як ужо сказаў.... ціск застаецца стабільным.... але мне яшчэ трэба скончыць карту....
    як вы ўсталявалі на карту turbo press rego88???у мяне няма магчымасці праглядаць карты, каб даць вам гэта цікава....
    затым, аднак, сказаць, што прэс-turbo piant? іх і проста....
    калі з 3 перадачы, у вас есць тры розных цісках....bh? не, мне здаецца, вельмі "стабільны і пасадзілі" прэс-turbo....
    каля 2 бар, не ? 2 бар дакладных на ўсіх перадачах....
    я strasicuro, што калі цягнуць аўтамабіль 6а паглядзець, што ціск падымаецца...падымаецца....а потым на апошніх колах кала дрэннае....
    rego88 ці магу я спытаць, як дызель впрысните??я кажу, што максімальнае максімальнае впрысните вакол 75mm3.....
    паспрабуйце павялічыць iq вакол 90mm3....
    тады скажыце мне, калі прэс-turbo, ці не ? наогул, як я кажу вам я...
    што, аднак, gi? яго f? як я кажу....
    калі б я мог убачыць геаметрыі turbo, у той час як вы, ціснуць газ..
    вы ўбачыце, перепускной зрабіць уверх і ўніз, каб паспрабаваць стабілізаваць прэс-turbo горш, чым порна-зоркі ў цяпло....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    ок, лім крутоўнага моманту цяпер я зразумеў, , але тыя, што я напісаў вышэй, з'яўляюцца графікі турбін якім мы казалі раней?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    ок, я, здаецца, зразумеў, што цяпер мне не патрэбныя... у любым выпадку, калі вы трымаеце карту на значэнні 2600/2700 мбар не рызыкуем нанесці шкоду (st? гаворачы аб Alfa 159 150CV)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    ды я кажу турбіны арыгінал

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    такім чынам, на ваш погляд ? лепш пакінуць абмежавальнікі не больш 2600mBar, каб не прывесці да пашкоджання турбіны

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    ок, я разумею, што вы хочаце сказаць? я, жадаючы заўседы заставацца ў баку дзяржальні я застаюся на гэтай парог l? што я пазбягаю шкоды

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я хацеў бы толькі паказаць, звярніце ўвагу, што Турба з змянянай геаметрыяй мае свой "ахілесава пята" у палітры мэблі гэтага апошняе, што не вытрымліваюць вельмі высокіх тэмпературах ў працягу працяглых перыядаў...
    гіпатэтычна есць vgt ен можа разарваць нават без павелічэння press працу, але па іроніі менавіта для павелічэння тэмпературы egt вытворныя для каталізатара з паловай забітыя або доўгія тырады, не пакідаючы raffredare турба ж...
    манро, ты пачынаеш мяне напалохаць...мы робім cos? маглі б вы дапамагчы мне зрабіць карту turbo?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ну... брава rego cos? вы f?.....я хацеў папярэдзіць? што, верагодна, зроблена пасля рэдагавання вы будзеце мець некаторыя праблемы з кіраваннем геаметрыі, нічога сур'езнага, толькі, што не будзе? veeery стабільнай, як на врі cio? dara вялікі пік, затым caler? вельмі на пэўную колькасць абаротаў, а затым аднавіць зноў piccare і nuvamente да канца абаротаў вярнуцца зніжаецца ціск...у агульным, у адрозненне ад золата, мае ціск p? ваганні...нічога, што не можа вырашыць з добрую карту...асабліва, карэктуючы карты overboost.....
    я чуў, што ен не проста кіраваць геаметрыя на гэтай турбіны...калі вы кажаце так:' я лічу, што гэтых мод у вас ужо зроблены..... у egffetti я ведаў таго, каб гуляць з картамі геаметрыі.... што да гэтага часу я ніколі не рабіў.... я не разумею што-то.... x, чаму ен паводзіць сябе так, як вы сказалі?? xk? солі, затым riscende караскаецца, а затым riscende??? я мог бы ўзяць такіх картах геаметрыі на brera 210cv??

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •