у kess v4.2 ? клон kess v1, не мае кувалдай з kess v2
у kess v4.2 ? клон kess v1, не мае кувалдай з kess v2
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Прабачце, я не заўважыў, але я напісаў*******тая..я бачыў у продажы kess .. я думаў дапамагчы вам..а я зрабіў малюнак М...(не ведаю, у ніжняй частцы прылады), Губляюць...
я меў на ўвазе ў kess V2 арыгінальны клон не існуе, нават калі некаторыя выдаюць сябе за гэта
у мяне bdm, але я ? здавалася, зразумець, а то ў нас чытанне ў паслядоўны
калі б мы, праблемы, мы можам адкрыць блок і чытаць з bdm
з дапамогай ecm, мы можам затым сумясціце 2 блока кіравання счытваюцца,паслядоўны і bdm пашкоджаны і затым скапіяваць арыгінал паслядоўнага bdm з дапамогай функцыі
а тое, што я не зразумеў ?,як ен паводзіць сябе з cecksum?
кантрольная выяўлены і, магчыма, правільна ecm...
пытанне.....калі я іду, каб прачытаць файл у bdm адрозніваецца ложак у паслядоўны.....напрыклад, я чытаў mpps есць bosch edc1634 даў мне файл 2 мб....затым для бяспекі я зрабіў таксама ў bdm.....я заяўляю, што я заўседы пачатковец.....затым я экспартаваў файл ложак у bdm,даў мне 2 файла ? параўноўваючы яго з тым, ложак з mpps ? адрозніваецца.....трохі тлумачэнняў...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-12-2012 ў 17:43
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
чытаючы ў паслядоўны з mpps я чытаю flash eprom ..правільна..у той час як экспарт з файла прачытаць у bdm, дзе я іду, каб знайсці ў сабе ж.....я не ведаю, калі я spegato добра...