Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 24 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    хто шукае, той знойдзе для вас спасылку, і другое паведамленне http://www.professionalchiptuning.ne...po-bosch-edc16
    проста абярыце, ад пачатку і да канца панеттоне і раздушыць па m сімвалаў і карту скідае і так і выключаецца.
    вы маеце рацыю... mea culpa.. у маей тэме, я паклаў апошнюю карту, што я і зрабіў выключэнне EGR.. калі ў вас есць старонка створана з мэтай мяне кінуць яго ў вочы?
    Аднак, акрамя ўсяго, я хацеў камплімент сапраўды для форуму.. дзякуй st? вывучаючы выкананыя рэчы..
    Дзякуй усім, вы вялікія..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Я далучаюся, я таксама на кампліменты на форуме..
    Вяртаючыся да egr, цяпер, што вы думаеце?
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    у сістэмы рэцыркуляцыі ог павінна быць ок, але spettiamo хто-то больш? эксперт, які пацвердзіць, для бяспекі...
    Аднак, калі вы хочаце савет, перш чым загружаць карту ліквідаваць тыя obrobri, якія былі зробленыя раней....
    Калі вы паглядзіце ў маей тэме, я зрабіў карту з такім жа кодам sw і я выдаліў EGR, калі хочаш вазьмі, але перад загрузкай зніжае працэнт абмежавальнік дыму (iniez. парз.) чаму? я messe-й? высокія з-за турба-й? вялікі, што мы сабраліся на машыне...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Дзякуй Gianpy, але я не магу загрузіць яшчэ!
    Для curiosit? што турба ў вас устаноўлены?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    так не добра,у абодвух секунд panettoni трэба, пачынаючы трохі пасля,вазьмі, як даведнік адрасоў гэтых першых панеттоне,вам трэба запусціць яе, выбраўшы з 18B856 ў 18B87C.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў rsteam Visualizza Messaggio
    Дзякуй Gianpy, але я не магу загрузіць яшчэ!
    Для curiosit? што турба ў вас устаноўлены?
    мы сабралі гібрыд, трохі больш? грос на падшыпніках....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дайце нам больш інфармацыі аб turbo gianpy....мадэль,памер,страў....ці вы аддаеце перавагу " няма"?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    няма праблема ? я не памятаю яго я купіў 2 гады таму на японскі сайт, не мае пэўнага імя, чаму? ? адзін гібрыд (заўседы garrett, але і бакі выпуску, мадэлі і ўсмоктвання іншага, і што тады ? была пастаўлена на падшыпнікі). Характарыстыкі я, але пасля двух гадоў не знайшоў-й?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    rsteam, безумоўна, зрабіў добра egr, але ен упэўнены, выкарыстаў нейкую праграму, чаму? ідуць, закрануў panettoni, як называюць іх усе, а не break кіравання, а затым па ўсей карце, і шчыра, і ўсе перарабляць частак з нуля, націснуўшы ўсяго колькасці? дызель, як ecm называецца (ін'екцыі parzializzato мне здаецца) і абмежавальнікі крутоўнага моманту не больш за 780 пунктаў, а затым ўзбагачэнне, паскарэнне не больш за 23%, а затым ціск турбо не больш за 185 ачкоў, і яго абмежавальнікі 50 пунктаў і больш? і tienitela cos? калі затым вы хочаце больш? giocaci трохі тых, з крокам гэта паведамленне парушае нашы правілы, у наступны раз будзе афіцыйнае папярэджанне разлічвае, што на гэтыя рухавікі дасягаюць без мноства крокам і празмерна, але толькі крануўшы таксама і некаторыя кіравання з карты або якія-небудзь абмежаванні карта, і даходы ціха магутнасць спецыфікацыя 200cv
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-12-2012 ў 22:08

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Прывітанне frantik, дзякуй x ваш уклад!
    вы кажаце, што з турбінай арыгінальны 185 ачкоў, якія яны могуць ісці?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •