Праблема ў тым, як?
пост 21 c'? файл прыклад
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не яшчэ 50 паведамленняўу любым выпадку, гэты пост не быў адносна 1-зонд??
калі я правільна памятаю, былі выключаныя абодва зонда
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, дзякуй, толькі я магу выгрузкі і я бачу,
Не мае сэнсу выдаляць першы зонд.... не то, можа быць, выдаліць, па крайняй меры, нават другі!!!
Таму, калі, напрыклад, прыбраць каталізатар, і вы хочаце, што эбу ўлічвае першы лямбда кіраваць сабой і выпраўляцца науглероживания вы пу? рабіць ці вы павінны абавязкова адключыць абодва?
Ps: аднак, калі вы хочаце зняць кат ці стаў эмулятар металічны (міні-kat) да другой зонд, закручваючы яго ў той жа адтуліну, ці вы яе пабудуеце, разьбы павінны быць свечкі, калі я не памыляюся, ці вы стварыце circuitino прымаючы пад увагу тое, англійская, што знаходзіцеся на ****** выявы, то беларуская ? няправільна, адзін вы на форуме Peugeot зрабіў і ўсе працуе. Важна ? што, калі адрэзкі драты, будзьце асцярожныя, таму што? c'? стаяць дзве белыя, 2 шэрыя. Увагу; -))) а я ведаю, прывітанне!
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-12-2013 да 10:42
Ідэальна падыходзіць цікава, як і што. Але curiosit?. Выкарыстоўваюцца, як правіла, ecusafe і час, каб зрабіць гэта змяненне ў эбу або іншыя праграмы?