LOL, вачэй, што нитрометан ? малекула, што вы не атрымаеце, змяшаўшы нітрагіцэрын і метанолу. Нітрагіцэрын гэтым які ? вельмі нестабільна, я зразумеў, калі ставяць у рухавік
Акрамя гэтага прыгожага рэзерв, растлумачыць, не ? проста, і я разумею, што зразумець не можа? гэтак жа цяжка. Калі да гэтага дадаць той факт, што растлумачыць усе не добра, мы разбурылі.
Я імкнуся па-рознаму:
Уявіце сабе, што ў вас, напрыклад, любы рэжым, па здагадцы 4000 абаротаў у хвіліну.
Уявіце, што прама зараз зрабіць у канчатковым выніку ін'екцыі ў верхняй мертвай кропцы.
Гіпотэза 1: (лічбы наўздагад), Каб запісаць цалкам справа? дызельнага паліва, якія вы ўвялі ? неабходна ў адпаведнасці з 1s
Гіпотэза 2: (лічбы наўздагад), Каб адкрыць клапан скіду гэтага рэжыму неабходныя 1,1 секунды (улічваючы, калі заканчваецца час ўпырску, якая супадае з верхняй мертвай кропкі)
Вынік: няма праблем. Усе ішло гладка.
Давайце ў другім выпадку, у якім, напрыклад, час ўпырску заканчваецца 15? ATDC
Гіпотэза 1: (лічбы наўздагад), Каб запісаць цалкам справа? дызельнага паліва, якія вы ўвялі (ж) ? неабходна ў адпаведнасці з 1s.
Гіпотэза 2: (лічбы наўздагад), Каб адкрыць выпускны клапан, у гэты рэжым па-ранейшаму неабходныя 1,1 секунды, але заўседы ад верхняй мертвай кропкі, што не супадае-й? фаза заканчэння ўпырску.
На практыцы і як, калі клапан будзе адкрывацца толькі пасля 0,9 секунды да канца ўпырску (лічбы наўздагад)
Вынік: дызель brucer? яшчэ 0,1 секунды пасля таго, як вы ? адкрыты выпускны клапан.
У рэальнасці? сітуацыі ? горш, як апісана, чаму? ўскладняецца шэрагам фактараў.
Вы можаце палепшыць справа кідаючы паветра, бура ўнутры цыліндру, або, яшчэ лепш, павышаючы якасць? дызельнага паліва, шляхам дадання малекул, здольных гарэць хутка, і паляпшэння распылення паліва.
Руху swirl у сваю чаргу, дазваляе палепшыць гарэнне, што дазваляе pi? эфектыўнага змешвання паветра з палівам. Акрамя гэтага, c'? мала зрабіць