Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 63 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў dott.chem Visualizza Messaggio
    Інфармацыі "адчувальныя" рэчы, якія для ведаць, я плюнуў крывею, і яны р? раўнаваць. Робяць розніцы паміж тымі, хто супастаўленні гэтых ECU стандартным спосабам, і тых, хто іх вельмі добра ведае і любіць.
    Прабачце мяне, я спадзяюся, вы зразумееце.
    мы зразумелі, што c'? хто плюе крывей і пошты на форуме свае рашэнні, каб дапамагчы іншым, а хто цягне камень і хавае руку.... я спытаў у яго, info, нават у мп.... але адказ на гэтае пытанне ? была той, які даў тут.... таму я пацвярджаю,.... цягне камень і хавае руку.... калі ласка, у наступны раз не пішыце нічога, калі вы думаеце, што вы вышэй за іншых.... калі ў мяне ўсе атрымаецца.... месца, рашэнне, хлопцы, не турбуйцеся

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    32
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    мы зразумелі, што c'? хто плюе крывей і пошты на форуме свае рашэнні, каб дапамагчы іншым, а хто цягне камень і хавае руку.... я спытаў у яго, info, нават у мп.... але адказ на гэтае пытанне ? была той, які даў тут.... таму я пацвярджаю,.... цягне камень і хавае руку.... калі ласка, у наступны раз не пішыце нічога, калі вы думаеце, што вы вышэй за іншых.... калі ў мяне ўсе атрымаецца.... месца, рашэнне, хлопцы, не турбуйцеся
    Прабачце, што вазьмі cos?.
    Не ? гаворка, адчуваць сябе вышэй, я лічу аматар, n? pi? п? няма.

І тваей ? запыт асабістага (тое, што я не павінен пісаць) або назва форуму? Чаму? паглядзіце, у мяне няма праблем, каб не пісаць у форуме. Калі іншыя таксама аддаюць перавагу, што не напішыце, ну я limiter? чытанне, часта прымушае мяне смяяцца. Мне не выходзіць n? сыходзіць нічога не пісаць, я не ведаю, калі вы ? гэта ясна.

Я даў савет не рабіць змены, якіх ты, чаму? калі прыбраць maf з гэтым змяненнем, вы будзеце мець праблемы... мне здаецца, ва ўсякім выпадку, савет.

Што я пішу, часта даючы вельмі карысныя звесткі для таго, каб скрасці што-то (ці нават больш? што-то) адтуліны запоўненыя...акрамя Таго, мне здаецца, нідзе не напісана (гл. правілы), што калі я табе скажу, пасля абавязаны публікаваць файлы .на врі і .мод на здароўя для ўсіх.

Я загадзя прашу прабачэння, з адтулінай ўвесь і ўсе добра, але, з майго пункту гледжання, глядзець было непазбежным.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    rego не злуйцеся інш chem і хлопца ў нагу, як і ты!....калі ен не адчувае, падзяліцца некаторымі рэчамі, не ? крытыкаваць ці асуджаць....проста адзін ? ****** рабіць тое, што лічыць патрэбным....вядома, калі б хацеў і лічыў патрэбным зрабіць гэта, вы б не зрабілі праблем размясціць сваю працу.....
    але, мабыць, не хоча "ахвяраваць", што яго ў карысць іншых, якія затым могуць "farsi вялікіх" за свой кошт....
    я не бачу ў гэтым нічога дрэннага, калі чалавек хоча ці не хоча падзяліцца чым-то.....е? частку сваей свабоды думкі або дзеянні.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    rego не злуйцеся інш chem і хлопца ў нагу, як і ты!....калі ен не адчувае, падзяліцца некаторымі рэчамі, не ? крытыкаваць ці асуджаць....проста адзін ? ****** рабіць тое, што лічыць патрэбным....вядома, калі б хацеў і лічыў патрэбным зрабіць гэта, вы б не зрабілі праблем размясціць сваю працу.....
    але, мабыць, не хоча "ахвяраваць", што яго ў карысць іншых, якія затым могуць "farsi вялікіх" за свой кошт....
    я не бачу ў гэтым нічога дрэннага, калі чалавек хоча ці не хоча падзяліцца чым-то.....е? частку сваей свабоды думкі або дзеянні.....
    вы маеце рацыю, манро... але я ведаю, выгляд, што не думаю так... калі дапамога чалавеку 100/200/300 км ад цябе.... вы не робіце нічога дрэннага.... так вы не ruber? ніколі не праца.... акрамя гэтага, калі я не падзяліцца, што.... я пазбягаю нават кінуць камень і схаваць руку.... мае сэнс сказаць, не так, што-то я не месцаў, рашэнне.... затыкніся... і зрабіць больш прыгожы малюнак.... я думаю, што гэта лепш!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я не хачу рабіць выгляд на сан-томе? выхваляцца, ведаючы, як зрабіць, што тады вы лічыце, што не прыйдзецца дзяліцца ў большасці выпадкаў гэта падман. І, магчыма, мы паспелі вельмі добра і, безумоўна blockquote? без праблем машыны, але калі вы былі так раўнаваць мод, не хадзіў, нават не вакол, каб сказаць, што яны былі здольныя.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    32
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я не хачу рабіць выгляд на сан-томе? выхваляцца, ведаючы, як зрабіць, што тады вы лічыце, што не прыйдзецца дзяліцца ў большасці выпадкаў гэта падман. І, магчыма, мы паспелі вельмі добра і, безумоўна blockquote? без праблем машыны, але калі вы былі так раўнаваць мод, не хадзіў, нават не вакол, каб сказаць, што яны былі здольныя.
    Што я магу зрабіць змены, калі вы хочаце яго табе прадэманструю праз прыгожае відэа, што з машыны, якая ідзе спакойна, без maf..., калі захочаце.
    Калі я кажу, што вы можаце? зрабіць, ? чаму? на ведаю, што рабіць.

Спадары, пастаўце сябе на галаве, што форумы-гэта месца, дзе людзі, у поўнай адпаведнасці з іншымі людзьмі, падзяліцца вопытам і інфармацыяй. Тып інфармацыі, якую вы вырашылі даць на меркаванне карыстальнікаў. Я спадзяюся, што вы пашкадуеце фасадаў прычыне, для мяне ? cos? празрысты, што Супраць. правакацыі былі зусім бескарысныя.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    інш. & nbsp; я думаю, што вы памятаеце мяне, бачылі, што мы ведаем адзін аднаго ў твар ці, можа быць, паняцця не маеце, хто я, і я, як чалавек, не іншы,я хачу, каб вы заўважылі, як вы і вы будзеце чытаць на гэтым форуме, што тут мы не ў звычайны кіеск, дзе вы стваралі вы і я, што яшчэ шмат часу таму, але ў сапраўдны форум, дзе нават калі цяпер вы бачылі, што ў вас privileggi вы не можаце бачыць і" знаходлівы верныя, і ўсе бясплатна, дзе людзі, як вы, і многія іншыя, нават калі тэхнічна падрыхтаваны не прыйдзе калі-небудзь даведацца, таму што ў іх няма належнага вопыту на поле, таму што пісаць прыгожыя словы, ведаць формулы, etc гэта не значыць, што больш добра для тых, хто хоча нам факты, а не прыгожыя словы,сказаў, у гэтым я цалкам згодны з rego88, што тут ніхто не абавязаны дзяліцца тым, што не хоча, але наш дэвіз' тут і ці напісаць і месцаў, фактаў і законаў і заткнуцца так што для мяне ты хацеў сказаць, я ведаю, што рабіць, але не скажу вам, як так што па гэтай прычыне я вымушаны забаніць вас на 3 дні ў якасці папярэджання, на нашы звычаі, і я спадзяюся, што гэта вы, так і выкладання на добрыя намеры, якія мы маем тут,тут не базар-ўніз і не есць вечара ручнік, я, малы і інш, або калі есць у нашай insaputo і выводзяцца прымаем адразу меры,для астатніх я застаюся ў вашым распараджэнні кабельнае ***** у гэтых 3-х дзен, то вы будзеце працягваць пісаць спакойна,добрае нядзелю.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі я не памыляюся? інш & nbsp; не сказаў нічога, як вы f? ці не е?....толькі сказаў, што яго вопыт, яго прывезлі ў сказаць, і, што лічыць мэтазгодным ведаю...не бачу ў гэтым нічога дрэннага....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    doc за ўсе, што вы маглі б асабіста не перастаць пісаць у гэты форум.....і гэта не я кажу гэта, каб адвесці ў шчэ, таму што, здаецца, відавочна, што ведаеце, добра з вамі, але пішу гэта таму, што я зразумеў з кім я маю справу....калі хто-то не л? ен яшчэ не зразумеў, хто ? інш & nbsp; проста andarsia прачытаць абмеркаванне на авансы і разумее, пасля двух радкоў, з кім мае гонар размаўляць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    трохі шкада, меры прыняты.... але я рады, што l' admin вы, як і я, чаму? калі я ў першую чаргу мне ўдалося крыху вырасце на гэтым furum трохі іншыя ? дзякуючы вучэнняў мне на БЯСПЛАТНА ад іншых карыстальнікаў, самыя прыгатаваныя мной... няма ? нарадзіўся, вучыўся, і ніхто яго nascer? ніколі, хто з намаганнямі, хто з дапамогу, усе прайшло на маей жа лодцы.... і для гэтага я думаю, што ў наступным мае патрэбу ў нашай дапамозе, каб расці.... у гэтай галіне людзей, загадкавыя, людзі, якія вераць, што лепш за іншых, есць infinit? але не creder? ніколі не, што ўсе яны не атрымалі інфармацыю ад іншых людзей.... хто за курсы, хто з-за форуму.... хто бясплатна, хто платна, усе ў нас есць, і мы будзем працягваць мець прамыя... так што я думаю, што дапамагчы хто ? яшчэ і назад нас наша абавязак....

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •