Старонка 5 з 15 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 147
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    32
    Многія рухавікі яны паміж 17,5 і 19,5 ад oriiginale, залежыць ад класа забруджвання. Вымярэння будуць зробленыя часопіса, а не карту. пам можна знайсці адрозненні для адной і той жа машыны ў залежнасці ад долі на ****llo мора, дзе робіцца часопіс. Гэта чаму? карту карэкцыі ціску turbo ў залежнасці ад атмасфернага ціску не прытрымлівацца ў дакладнасці выпраўлення абмежавальнік ЦІ ў залежнасці ад атмасфернага ціску.
    Для рухавікоў апрацоўваюцца максімум па прадукцыйнасці на бензін была каля 12:1,значэнне, дапушчальнае для гонак на паскарэнне на 400 метраў, але рызыкоўна для гонак на км з-за EGT, які вы дасягнеце.
    Для карты традыцыйных, да 15 есць пу? спакойна ўмове, што ВЗ на працягу 8 - 10? ATDC.

Паспрабуйце pr верыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Дзякуй за 1000 р chem, нарэшце, хто-тое, што пацвярджае мае дадзеныя і дадзеныя маіх ідэй: як вы scitto дакладна супадае з высновамі, да якіх я прыйшоў, я, толькі, што я яшчэ ў стане праверыць з-за праблем на датчык выдатку паветра...
    Адзінае, што я мог бы перавесці ВЗ і ATDC? Хоць я думаю, што яны... Дзякуй!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ... мне ўсе машыны, якія паляць, як цягнік я не ў генія дызель для старых і, магчыма, мы, можа быць, але для тых новых я не думаю...
    Я цалкам згодны з вамі, для гэтага я хацеў бы зразумець, дзе вы пу? націсніце на AFR, каб атрымаць максімальную прадукцыйнасць пры адсутнасці дыму...

Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    ... трохі дызельнага паліва яшчэ нават не fasato дапамагае паменшыць або паскорыць некаторыя этапы
    Вы можаце растлумачыць мне, калі ласка, што вы хочаце сказаць? Дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    32
    Значыць, абрэвіятуры, адпаведна, end of injection і after top dead center

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў dott.chem Visualizza Messaggio
    Значыць, абрэвіятуры, адпаведна, end of injection і after top dead center
    Дзякуй 1000: вельмі далікатны!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    тое p? дызель у-ы? што не можа быць compelatamente акісляецца дапамагае спачатку да спампаваць газ пі? velocememte і дапамагае павялічыць хуткасць? спуск поршня ? як калі б усе сілы ў pi? што суправаджае яго ў расчыняецца спісе ў стадыі пашырэння ў залежнасці таго, што выхлапныя газы будуць мець шчыльнасць? больш за нас? адпаведна дапамагае turbo да ціску слімакі ... усе, што есць? да пэўнага мяжы, fumosit? чаму? супраць вы, то мець egt высокіх, якія могуць пашкодзіць калектары turbo etc.. для мяне, патрэбен кампраміс ... jtd 100 ? адрозніваецца ад 105-за турба..я б першы часопіс на врі, каб убачыць, колькі ўпырсквае effettivamene, колькі паветра вымярэнне etc.., то adrei сутыкнуцца значэння ў карце, і потым, я б паспрабавала змяніць яго ўмеранай ў afr значэнняў выказванняў у папярэдніх пастах...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Дзякуй cicciogsr: вельмі ясна і дакладна!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    шмат разоў, магчыма, я не магу прымусіць сябе зразумець ... на jtd 105 80 мм^3 дымоў ўпэўнены, чаму? калі не змяніць turbo механічна не можаце мець выдатак паветра, якая перавышае 1000 мг...на jtd 100, можа быць, атрымоўваецца вар'іраваць ціск ад карту паліце менш... потым адразу абодвух рухавікоў, па перавышэнні 3000 абаротаў у хвіліну, маюць зніжэнне фізіялагічнай магутнасці..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    адзінае абмежаванне-iq і тое, як ўстойлівасць да тэрмічным і механічным уздзеянням дадзенага рухавіка.....
    не спрачацца ні з кім, але я чытаў паведамленні, што яны "марна" даволі p? слоў, каб сказаць тое, што я выклаў у сказе вышэй autoriiportata...і гэта не ? каб зрабіць у гонцы, хто з'? л? даўжэй, але толькі для "аддаваць кесару тое, што ? цэзар"
    здаецца, evidententeches павялічвае iq паніжае інтэнсіўнасць адмоваў, і адзіны мяжа, і вышэй больш,я б сказаў,як хоча рызыкаваць...вядома, як смерць? што tractor puller дызель з 12:1 afr будзе толькі на матацыкле.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі б не было неабходнасці траціць словы.. мы маглі спыніць, перш чым..

Старонка 5 з 15 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •