я з kess v2 арыгінал
але ў рэшце рэшт інтэрфейс ? адносная, служыць толькі чытаць і пісаць, не важна з sw
я з kess v2 арыгінал
але ў рэшце рэшт інтэрфейс ? адносная, служыць толькі чытаць і пісаць, не важна з sw
? я лічу, што добры інтэрфейс гарантый ;-) і, выкарыстоўваючы powergate m або r, што скажаце?
на жаль, я не ведаю, прабачце.
тое, што я хацеў сказаць я ? што добры інтэрфейс ? гарантыя поспеху ў тым, што запіс файла, і на гэтым сон згодны, граф, але не мае з тым, што для апрацоўкі файла.
cio? калі файла ? балюча, вы можаце запісаць яго з лепшы інтэрфейс у свеце, але файл sar? усе роўна балюча пасля загрузкі на аўтамабілі
вы дакладна што тое не абмяркоўвае, мая заклапочанасць была магчымай блакавання запісу, прыгожая фактура у мяне 2 powergate і працуюць выдатна але калі хочаш, я растлумачу іх працы сапраўды простыя ў выкарыстанні і калі мне гэта ўдалося, я, што я, мякка кажучы, неспрактыкаваны, есць пу? атрымаць поспех любой, хе-хе![]()
Мне было б цікава я таксама на працу powergate. Я ў любым выпадку я напісаў-й? разам з іншымі інструментамі, а не вы ? ніколі не затрымаўся, нічога ў запісу...поспехі!!![]()
вам растлумачу коратка, powergate ? выгляд інтэрфейсу аўтаномнай акругі. ен сілкуецца прама ад obd2 і счытвае зыходны файл, загрузіць яго на пк з aposito праграмы і змяніць яго з дапамогай ecm, пасля змены файла, пераўтворыцца ў powergate і загружаецца ў варшавы сапраўды добра працуе і +? таксама хутка
таксама гэты артыкул ў версіі m sara' форуму.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]