Дзякуй msport![]()
звычайна я раблю наадварот...cio? спачатку электронны, а затым, што механіка![]()
Я быў мае намер/вымушаны рабіць усе разам, дзякуй за сяброў, што мне надаюць мост і майстэрня, выдаленне, не раўня, rimappo, а затым праз выпрабавальны![]()
Прывітанне, хлопцы, дзякуй на гэтым форуме я спрабаваў defappare мая 159 2.4
я зрабіў наступныя крокі
-) чытанне файла з блока з mpps
-) defap з ecusafe
-) карэкцыя біт засмечвання з ecm titanium ад -6 да 400
прыкладаю карту, вы можаце даць яму адзін вачэй.
загадзя дзякуй
З 159 2.4 гульня дома.....але я не бачыў вашу прэзентацыю, як варта рабіць па правілах. Прывітанне
калі б я вас eliminerei таксама swirl..., так і ў электронным выглядзе, што фізічна...
гэтыя машыны ўжо пакутуюць ад золата паломкі гэтых кампанентаў...з супастаўленні, дзе, безумоўна, вы будзеце няўхільна павышаць press turbo le swirl сапраўды ў небяспецы паломкі....толькі ў электронным выглядзе, вы ўжо ў бліжэйшы час...
і для фізічнай ліквідацыі з swirl, што ўзнікаюць праблемы..
я зрабіў трохі часу таму, і, каб выдаліць усе бачылі, што swirl былі зламаныя, я павінен быў выявіць чэрвеня всасывающую трубу(да зняцця зубчастага рамяня і помпы common rail) тады я рэзьбавыя адтуліны на калектары з мужчынам ад 18x1,5 і я падключыць з дапамогай відэльцы і вымярэння....
цяжкая праца, але я фэйк варта...
аўтамабіль з аўтаматычнай каробкай перадач на каньках, у першых трох перадач падчас паскарэння і пырскі на кожнае найменшы націск на педаль, нягледзячы на вагу...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
проста, каб chirezza не ў тым, што togliendpo ўсе swirl павялічваецца што-то ў магутнасці...
толькі, што, калі аўтамабіль ў пытанне прыйшоў ад мяне ў майстэрні было засмечаных dpf,сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны і swirl маршруты..
акрамя таго, што впускной поўнае дзярмо чорная тоўстая... так што не хадзілі, каб нічога не чыніць, у рэжыме аднаўлення, і было толькі 120 км/ч...пасля сыходу манро адраджаецца....255 км/г, па gps...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Было б нядрэнна зрабіць.....але я не ведаю з чаго пачаць....вы можаце мне дапамагчы?
Я даведаўся, дзякуй на форуме, так гэта правільна падзяліцца для тых, хто не ведае. 1DE432 адлюстравання 8-бітных вазьміце ад 1 да 2 . 1e46ee на 16 біт, то парты ад 400 да val max 65535. І dpf-гэта як калі б не было