audi edc15 прадстаўлены самыя "небяспечных"але чытаць іх і запісваць іх у школе няма? ? легка можна зрабіць нават nn, дэмантаж l' ecu здымаюць раздымы для dell' ecu, і нас атакуе, вышэй правадоў, каб даць яму +12 , адмоўны, k-line і чытае і піша без небяспекі, не здымаючы засцерагальнікі і нічога, калі вы хочаце, я дашлю спасылку на экскурсійнае
![]()
не sapeevo.....план, я пазнаю новыя рэчы....дзякуй msport....6 вялікі![]()
Па-мойму вы таксама забыліся сказаць, што ? вельмі важна, вылічэнне кантрольнай сумы нагадаем, што інтэрфейсы робяць гэта аўтаматычна пры запісу (edc16),замест таго, каб (edc15) разлік трэба рабіць з дапамогай спецыяльных праграм тыпу ecm не вылічэннем кантрольнай сумы азначае, заблакаваць эбу .
кажу сваей: ніколі не выключайце карціну, спыніць у сувязі з ecu , спакой і паўтарыце варта аднавіць, калі няма......... мертвая адкрыць ecu, але з інструментамі афіцыйных
калі вы хочаце, каб заблакаваць блакуюць нават з інструментам афіцыйны і пытанне сядзення!!
па той простай прычыне, што вы не можаце змяніць адзін біт або ўсю паслядоўнасць у той час як працэсар звяртаецца да zone дадзеных ? адна рэч, якую я ніколі не neache спрабаваў зрабіць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ