вы кажаце, напрыклад, падзяліць 70mm3 для 20? градусаў наперад, практычна мы 70/20=3,5mm3 стане?то есць кожныя 3,5mm3 дызельнага паліва варта павялічыць ступень перадаплату? on, я думаю, вы паменшыце усе ў гэтым просты разлік пачатковай...
вы кажаце, напрыклад, падзяліць 70mm3 для 20? градусаў наперад, практычна мы 70/20=3,5mm3 стане?то есць кожныя 3,5mm3 дызельнага паліва варта павялічыць ступень перадаплату? on, я думаю, вы паменшыце усе ў гэтым просты разлік пачатковай...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Прывітанне cicciogsr, тут я цалкам згодны з вамі!!!
Гэтую фразу я не добра, здараецца... вы Хочаце сказаць, што запальванне ? у сярэднім затрымліваецца каля дзесяці градусаў alliniezione? Але ў якіх умовах? Параметры вы выкарыстоўвалі для разліку?![]()
напрыклад, каб пазбавіцца ад 10 мм^3-й? у тэорыі, вам патрабуецца прыкладна 2,5 градусаў у пі? загадзя..разлік v? зрабіў для ўсіх абаротаў, у якім вы змяняеце..
? толькі тэарэтычнае, каб зразумець ўзаемасувязь паміж выдаткам і загадзя
але прапорцыі або castronerie рознае??? авансавыя плацяжы пачынаючы з mod палітыкі і, як сказаў у мінулым, трэба ведаць, як дакрануцца да іх.. калі закране авансавыя плацяжы павінны ведаць, што ен ідзе насустрач..? было апублікавана таксама дакумент каштоўным сведчыць, што ўсе, што я кажу..
на жаль, у апошні час я не магу прытрымлівацца шмат на форуме..але магу даць хуткае чытанне да таго, што вы пішыце.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
ок, як вы маглі б зрабіць ацэнку загадзя, каб inettare замест 70 mmq 80 mmq? раней я казаў аб сувязі паміж iq і загадзя, каб зразумець, як яны звязаны ў карце крычы... я ведаю, што можа быць метад мала эфектыўны? d? асноўная ідэя дадзеных, якія вы чытаеце ў карту... потым ўмешваюцца іншыя фактары, паводле якіх вынікае, што рост не можа? ісці добра, і, такім чынам, неабходна адкалібраваць на аснове вымярэнняў, каб зразумець, ці есць прырост ? эфектыўны ... я заўседы быў меркаванні, не датыкаючыся да іх ? я таксама напісаў...
хлопцы? калі вы працягваеце заставацца заўседы на гэта смутны tread " стане бібліі і адначасова не растлумачыць? як, дзе і па якім крытэры змяніць авансы....
гаворкі, што f? ciccio, то карэляцыі паміж кол ? апярэджання ўпырску дызельнага паліва, каб вярнуцца ў пэўны тэрмін, я лічу, гэта вельмі pertitente але без указання канкрэтных выпадку, і казаць пра больш ці менш...
ergo не прыйдзе ніколі, нікуды...
Апошні раз рэдагавалася манро; 03-12-2012 ў 23:40
я спрабаваў даць вам прадстаўленне аб тым, як знайсці метад мэтазгодна змяніць, толькі звязваючы дзве велічыні...
улічваючы, што вы не хочаце рабіць якія-небудзь выпрабаванне для мяне, мы можам chiuedere тут
відавочна, усе ведаюць ,як гэта зрабіць, акрамя мяне, змяніць гэты параметр....