Старонка 8 з 35 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima
Вынікі з 71 па 80 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы кажаце, напрыклад, падзяліць 70mm3 для 20? градусаў наперад, практычна мы 70/20=3,5mm3 стане?то есць кожныя 3,5mm3 дызельнага паліва варта павялічыць ступень перадаплату? on, я думаю, вы паменшыце усе ў гэтым просты разлік пачатковай...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    я ўспомніў, sottolinenare вельмі важнае паняцце пры разліку працягласці ў градусах ўпырску шляхам пераўтварэння спачатку ў градусах у хвіліну, то ў градусах у секунду грэбуючы, перш чым рух поршня, не ? лінейная, але бенс? сінус, у залежнасці ад хуткасці? і паскарэнне поршня залежыць ад масы кривошипно-шатунного механізму і ад яго геаметрыі (гонкі памер расточки шатуноў радыус кривошипа etc..
    Прывітанне cicciogsr, тут я цалкам згодны з вамі!!!

Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    як правіла, у edc15, ігнаруючы ўсе, што есць? есць каля 9-10 градусаў розніцы паміж працягласць ўпырску і кут пачатку такога ж аб'ему...
    Гэтую фразу я не добра, здараецца... вы Хочаце сказаць, што запальванне ? у сярэднім затрымліваецца каля дзесяці градусаў alliniezione? Але ў якіх умовах? Параметры вы выкарыстоўвалі для разліку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    напрыклад, каб пазбавіцца ад 10 мм^3-й? у тэорыі, вам патрабуецца прыкладна 2,5 градусаў у пі? загадзя..разлік v? зрабіў для ўсіх абаротаў, у якім вы змяняеце..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ? толькі тэарэтычнае, каб зразумець ўзаемасувязь паміж выдаткам і загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    але прапорцыі або castronerie рознае??? авансавыя плацяжы пачынаючы з mod палітыкі і, як сказаў у мінулым, трэба ведаць, як дакрануцца да іх.. калі закране авансавыя плацяжы павінны ведаць, што ен ідзе насустрач..? было апублікавана таксама дакумент каштоўным сведчыць, што ўсе, што я кажу..
    на жаль, у апошні час я не магу прытрымлівацца шмат на форуме..але магу даць хуткае чытанне да таго, што вы пішыце.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    але прапорцыі або castronerie рознае??? авансавыя плацяжы пачынаючы з mod палітыкі і, як сказаў у мінулым, трэба ведаць, як дакрануцца да іх.. калі закране авансавыя плацяжы павінны ведаць, што ен ідзе насустрач..? было апублікавана таксама дакумент каштоўным сведчыць, што ўсе, што я кажу..
    на жаль, у апошні час я не магу прытрымлівацца шмат на форуме..але магу даць хуткае чытанне да таго, што вы пішыце.
    ок, як вы маглі б зрабіць ацэнку загадзя, каб inettare замест 70 mmq 80 mmq? раней я казаў аб сувязі паміж iq і загадзя, каб зразумець, як яны звязаны ў карце крычы... я ведаю, што можа быць метад мала эфектыўны? d? асноўная ідэя дадзеных, якія вы чытаеце ў карту... потым ўмешваюцца іншыя фактары, паводле якіх вынікае, што рост не можа? ісці добра, і, такім чынам, неабходна адкалібраваць на аснове вымярэнняў, каб зразумець, ці есць прырост ? эфектыўны ... я заўседы быў меркаванні, не датыкаючыся да іх ? я таксама напісаў...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хлопцы? калі вы працягваеце заставацца заўседы на гэта смутны tread " стане бібліі і адначасова не растлумачыць? як, дзе і па якім крытэры змяніць авансы....
    гаворкі, што f? ciccio, то карэляцыі паміж кол ? апярэджання ўпырску дызельнага паліва, каб вярнуцца ў пэўны тэрмін, я лічу, гэта вельмі pertitente але без указання канкрэтных выпадку, і казаць пра больш ці менш...
    ergo не прыйдзе ніколі, нікуды...
    Апошні раз рэдагавалася манро; 03-12-2012 ў 23:40

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я спрабаваў даць вам прадстаўленне аб тым, як знайсці метад мэтазгодна змяніць, толькі звязваючы дзве велічыні...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    улічваючы, што вы не хочаце рабіць якія-небудзь выпрабаванне для мяне, мы можам chiuedere тут

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    відавочна, усе ведаюць ,як гэта зрабіць, акрамя мяне, змяніць гэты параметр....

Старонка 8 з 35 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •