перайсці ціхае.. абмежаванне робіць сваю счаплення..калі трымае, ідзіце спакойна, калі паглядзець, што сані на нізкіх проста зменшыць на некалькі момантаў часу.
перайсці ціхае.. абмежаванне робіць сваю счаплення..калі трымае, ідзіце спакойна, калі паглядзець, што сані на нізкіх проста зменшыць на некалькі момантаў часу.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Саці, усе яшчэ спрабуе карту???
Дайце нам ведаць, што-то.
прабачце, калі зніклі, але ў мяне былі праблемы з ADSL, а карту я спрабаваў, але ідзе вельмі павольна, практычна крычы..***** і калі-небудзь?
мне здаецца немагчымым, што ідзе вельмі павольна.. ўпэўнены, што вы загрузілі патрэбны файл? толькі вяртанне ў дом кіравання файл.
я праверыў, я паставіў правільны, а я паставіў першае доказ таго, што ты напісаў, але вядома, што кожны пераключэння перадач, асабліва паміж першай другой і трэцяй, ад botta на суставы, што я павінен апусціць трохі лім пара?
адзінае, што трэба знізіць час.. але калі іх панізьце таксама трэба выдаліць мод, для дасягнення..
зніжае ўзровень 2% час і зніжае авансавыя плацяжы на 1 ступень..
вось менавіта!!! я хацеў бы спытаць вас, як разлічыць градусы? як я магу знізіць іх да такой ступені?зноў вы факты ў нейкай ступені і 4?
я ведаю яго.. 1,4 ?.. калі хочаце, адрэдагуйце і postala..так я даю яму' паглядзім..