Старонка 7 з 34 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 61 да 70-х 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    вы маглі б зрабіць прапорцыі з зыходныя значэння пасля вылічэнні максімальнага патоку ... я думаю, я зразумеў, што вы добра ведаеце паліўных помпаў і фарсунак, таму я думаю, што вы ведаеце, якое гэта? мяжа фарсунак гэтай машыны і яго помпа, зрабіце выгляд, што вы хочаце надаць аб'ем? максімум, да якога пу? прыехаць вам разлікі загадзя, захоўваючы дынаміку, падобны на арыгінал... паспрабуйце на любы commonrail і вы кажаце мне, што ўражанні ў вас... калі ecu ori ўпырсквае напрыклад 70 мм^3 з да 20? факты ўвагу наколькі загадзя трэба, каб inettare максімальна магчымае... я паўтараю, што мы, звязваючы час ўпырску і загадзя... мы не пацягнуўшы танцаваць іншыя рэчы..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    няма ciccio я не іду за вамі...калі вы не ведаеце, колькі доўжыцца ін'екцыі як разлічыць, колькі часу павінен быць адкрыты інжэктар для ўвядзення 70mm3, ведаючы, што ін'екцыі 20? перад вмт??
    можа размясціць некалькі formuletta, калі вы хочаце??
    потым, шчыра кажучы, не ведаю, страў, помпа-фарсунак, што і машыны, і common rail, як правіла,...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    у formuletta гатовы не ve d? чаму? потым у выніку абмеркавання, не публікаваць вынікі тэстаў, і чаму? па мне ? занадта ridutiva і мала эфектыўна ... замест таго, што самі думаеце.. я ўжо? напісаў усе, і я думаю, што я быў ясна..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    які аўтамабіль ў вас?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі ? common rail паспрабуйце мод загадзя, як я вам казаў у прапорцыі да iq, якія вы хочаце дасягнуць, вынікаючы логіцы ecu і пошту вынікі вашых выпрабаванняў, нават у суправаджэнні часопіса зробленыя з дыягназам...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ciccio то ? што я не разумею, як moddare загадзя, у залежнасці ад iq....таму што ў любым выпадку загадзя, і толькі кропкі, дзе пачынаецца ін'екцыі, але гэта нічога не кажа вам па мне, таму што тое, што мае значэнне і працягласць, каб надаць некаторую iq...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    вось тады і вырашыце для сябе, колькі дызельнага паліва ўпырснуць змяненне часу і, адпаведна, загадзя, захоўваючы parallellismo з арыгіналам, я, я расказаў, як я думаю, прама зараз паспрабуйце зрабіць гэта і пераканайцеся ў дыягназе, што ecu прымае значэння, якія вы ўсталявалі.. проста cos? вы можаце зразумець,..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    калі надаць малы дызель гэта зойме пэўны час, з tot градусаў наперад, за кошт змянення расходу, вы павінны адаптаваць іншыя прапорцыі, цяпер у вас усе ў карту, ori, каб атрымаць мноства сувязяў..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы кажаце, напрыклад, падзяліць 70mm3 для 20? градусаў наперад, практычна мы 70/20=3,5mm3 стане?то есць кожныя 3,5mm3 дызельнага паліва варта павялічыць ступень перадаплату? on, я думаю, вы паменшыце усе ў гэтым просты разлік пачатковай...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    напрыклад, каб пазбавіцца ад 10 мм^3-й? у тэорыі, вам патрабуецца прыкладна 2,5 градусаў у пі? загадзя..разлік v? зрабіў для ўсіх абаротаў, у якім вы змяняеце..

Старонка 7 з 34 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •