Старонка 5 з 35 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 па 50 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    кіраўнік зачынена ... я тут, каб даведацца ад людзей, якія маюць такі вопыт.. мае даследаванні ўжо завершаны, прывядзе мяне да аналізу праблемы, з appoccio, магчыма, занадта тэарэтычны, чым практычны ... мой стыль адказу ? толькі прымусіць людзей задумацца і стымуляваць абмеркаванне, задаючы пытанні, якія могуць дапамагчы вам разважаць...зменіцца? стаўленне

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я прашу прабачэння, з манро і ўсе, каму я мог бы даць ўражанне непавагу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    па маім сціплым меркаванні, калі вы робіце карту soft ок, але калі ен заходзіць крыху далей і дызельнае паліва, вы павінны дакрануцца да іх, каб спаліць усе, і, каб знізіць нават ледзь-ледзь усе egt

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    але есць і правільны спосаб, каб змяніць іх? ці перла менш c'? разлік, што вы можаце? рабіць???я заўседы дзівіўся, як умяшацца sugl'авансаў,і для гэтага я хацеў спытаць,бачылі, што ен кажа,выкажам здагадку мы, ін'екцыі 60mm3 дызельнага паліва (час адкрыцця фарсунак ў мілісекундах, каб 795us і загадзя, крычы ? у 21? перад вмт, як вы f? ведаеце, у градусах колькі доўжыцца ін'екцыі??і асабліва, калі б я хацеў павялічыць час ўпырску на 10% у выніку чаго адкрыцце фарсункі на 874,5 зша, каб пазбегнуць ўводзіць па-за часу як я магу пералічыць загадзя??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    калі іх крокам толькі 10% l' ecu аўтаматычна вы autoadatta, такім чынам, прадугледжвае толькі

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    я не думаю, лепей

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    калі ? у edc16 робіць, але з 10% прыросту па часе не думаю, што патрэбны прадбачыць...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    калі вы так кажаце
    я, ва ўсякім выпадку, палова ідэі, я зрабіў у тым ліку і ў вас час ўпырску і cio? калі да 4000 абаротаў у хвіліну ў мяне есць час ўпырску.
    у 795us, каб даведацца, колькі часу, у градусах адкрывае інжэктар я раблю гэты разлік 4000X360?градусаў=1440000 гэтыя градусы у хвіліну, у адпаведнасці з гэтым справіцца? 1440000/60=24000 градусаў у секунду, зараз, каб даведацца, колькі градусаў зрабіць? рухавік у залежнасці ад часу ўпырску маяк 24000/795=30? градусаў... як наконт пу? быць магчымым? я настойліва рэкамендую, не рабіце, што даходы прачытайце і зрабіце ўсе omertosi....
    Апошні раз рэдагавалася mcjtd; 30-11-2012 ў 17:20

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэта можа быць магчымым, у якасці разліку, але гэта ставіцца да працягласці ўпырску не калі "частка" з гэтага разліку, напрыклад, можа разлічыць, калі заканчваецца ін'екцыі на аснове загадзя ўпырску cio?:да вмт 21? працягласць-30?> 30-21=9? можа быць, што ін'екцыі заканчваецца на 9? градусаў пасля вмт...? чакаем, што кажуць тыя, хто вывучаў..і я маю на ўвазе, перш за ўсе, у cicciogsr і chris156...мне цікава пачуць, што яны кажуць...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я даўно, я пабудаваў табліцу, якая прыблізна дазваляла мне ацаніць, як тэрмін службы, так кут пачатку распараджацца ў поўнай меры пасля некалькіх замераў я зразумеў, што значэння ў карце не вынікалі значэння, выяўленых... так ? добра, пачынаючы ад часопіса крычы, каб зразумець, якія значэння ў табліцы значныя змены... пасля таго, як вы ўсталюеце на iq, якія вы хочаце ўкараніць, і разлічваецца як перад вмт неабходна пачаць уводзіць добра метад размешчаны перад ... я асабіста тыпу карты, што мне прыемна рабіць загадзя, даволі нічога, чаму? я стараюся выкарыстоўваць post ін'екцыі для памяншэння пераходных працэсаў, а таксама не маюць высокіх цісках у нумар.. астатняе кожны чалавек мае свой уласны метад, і з майго вопыту mod дасягненняў для карты стандартны пад 30 л. с. не патрэбныя і нават ствараюць праблемы пры поўнай нагрузцы ... гэта ? мае меркаванне..
    Апошні раз рэдагавалася cicciogsr; 02-12-2012 ў 14:28

Старонка 5 з 35 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •