Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 31 11-20

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    я не думаю, вы паменшыце ўсе, на пытанне "нагрузка" акрамя таго, калі з улікам суадносін гэтых абаротаў, і з тых коней, вы робіце маляня км-ч invariando ўсе фактары, а затым справаздачы і абаротаў рухавіка, таму, што больш рэзюмэ павінна зрабіць больш км-ч? і адначасова спажываць менш?
    я растлумачу лепш, калі на пятай на 2000 аб / мін я раблю 140 км-ч з 150cv
    што зменіцца, калі я 180cv заўседы на 2000 аб / мін? у пятым заўседы 140 км-г з гэтым справіцца??
    не ? чым хуткасць? яшчэ можна стварыць з нічога, такім чынам, адзіны, хуткасці і абаротаў, але з piucavalli як рухавік спажываць менш??скажыце, калі ласка, чаму я не прыбыцця

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў McJTD Visualizza Messaggio
    я не думаю, вы паменшыце ўсе, на пытанне "нагрузка" акрамя таго, калі з улікам суадносін гэтых абаротаў, і з тых коней, вы робіце маляня км-ч invariando ўсе фактары, а затым справаздачы і абаротаў рухавіка, таму, што больш рэзюмэ павінна зрабіць больш км-ч? і адначасова спажываць менш?
    я растлумачу лепш, калі на пятай на 2000 абаротаў у хвіліну я раблю 140 км-г з 150cv, што зменіцца, калі я 180cv заўседы на 2000 аб / мін? у пятым заўседы 140 км-г з гэтым справіцца??
    не ? чым хуткасць? яшчэ можна стварыць з нічога, такім чынам, адзіны, хуткасці і абаротаў, але з piucavalli як рухавік спажываць менш??скажыце, калі ласка, чаму я не прыбыцця
    Вы блытаючы рэчы трохі! Па-мойму гаворка ?: каб працягнуць, напрыклад, да 100км/ч з арыгінальнай карце, трэба трымаць педаль газу да 45%! З картай зменена, і, такім чынам, вялікую магутнасць, вы бастер? трымаць педаль газу да 35%.
    Так што, парытэт? прадукцыйнасці, вам спатрэбіцца на 10% менш газу, і, паколькі гэта ? цесна звязаная з колькасці? дызельнае паліва ўпырскваецца, адпаведна расходуецца менш!
    Зваротным прамовы: parit? паскаральнік (улічваючы яшчэ 45%), ва ўмовах серыі, ехалі да 100км/г, а з большай магутнасці, мы будзем падарожнічаць у 110км/ч. Затым у парытэт? выдатак паліва, пойдзем-й? моцны...

У рэшце рэшт, я адказаў...
    Хоць у рэальнасці? я хацеў бы зразумець, чаму так? звычайна той, хто змяняе карту, кажа, што гэта пу? павялічыць магутнасць або паменшыць выдатак паліва. Чаму? замест гэтага, па іх думку, гэтыя дзве сітуацыі не могуць жыць, як замест таго, мая ідэя толькі што выяўленай вышэй? Ці мае развагі ? няправільна?

PS: відавочна, што значэння, якія выкарыстоўваюцца ў прыкладзе-чыстая фантазія, прывяду прыклад практычны-й? ясна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Так на самай справе ты прымусіў мяне задумацца на што, хуткасць? кпп застаюцца тыя, таму ўсе мае развагі збіраецца атрымаць блаславення;? пу? магчыма, вынікаючы лініі логікі, які яны далі мне, што парытэт? нагрузкі вы ідзяце pi? легка хуткасць? больш, чым " аўто ў наяўнасці! Тое, што мне цікава ?: каб атрымаць гэты вынік, не ? неабходна, аднак, колькасць дызельнага паліва больш? Можа быць, эканоміі паліва вы атрымліваеце, чаму? праз добрую карту паляпшае аб'емны ккд і гарэння.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    магчыма, я не патлумачыў, добра, што змяняецца расход паліва-адзіны, хуткасці і хуткасці аўтамабіля, роўна, але з рознай магутнасцю, каб зразумець адзін аднаго лепш, напрыклад, мы ставім сапраўды такі ж аўтамабіль, але з рознымі коні? есць альфа 156 2.4 mjet ад 175cv:
    ад золата,а затым з 175cv,на 2000 аб / мін на шосты едзем 140 км-гадз
    mod,а затым з 350cv,на 2000 аб / мін на шосты мы падарожнічаем заўседы, у 140 км-ч? ці не?
    кручэння, і, такім чынам, колькасць ног, якія мы націскаем, каб яны заўседы адны і тыя ж аднолькавыя? ці не?
    што зменіцца расход паліва??
    bart адказ, калі ласка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў McJTD Visualizza Messaggio
    магчыма, я не патлумачыў, добра, што змяняецца расход паліва-адзіны, хуткасці і хуткасці аўтамабіля, роўна, але з рознай магутнасцю, каб зразумець адзін аднаго лепш, напрыклад, мы ставім сапраўды такі ж аўтамабіль, але з рознымі коні? есць альфа 156 2.4 mjet ад 175cv:
    ад золата,а затым з 175cv,на 2000 аб / мін на шосты едзем 140 км-гадз
    mod,а затым з 350cv,на 2000 аб / мін на шосты мы падарожнічаем заўседы, у 140 км-ч? ці не?
    кручэння, і, такім чынам, колькасць ног, якія мы націскаем, каб яны заўседы адны і тыя ж аднолькавыя? ці не?
    што зменіцца расход паліва??
    bart адказ, калі ласка.
    Відавочна, 2000rpm, мы будзем падарожнічаць заўседы і ў любым выпадку да 140 км/ч (калі мы не механічных работ, а затым перадачы ? ж) незалежна ад магутнасці рухавіка!
    Розніца, а не ў запыце крутоўнага моманту, што мы робім з дапамогай педалі акселератара: а з 175CV мы будзем з газу да 45%, у той час як з 350CV там бастер? замест 30%...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    я ведаю, што вы не хочаце зразумець... вы, магчыма, нават 6 мільенаў, а мільярды нм крутоўнага моманту, але, каб пайсці на 140 км-ч з адной і той жа машыне мы vorrano заўседы 2000 абаротаў у хвіліну і заўседы 45% педалі!
    кручэння, і, такім чынам, хуткасць не ствараюць з нічога, ціснуць менш паскаральнік!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    не ? як вы кажаце McJTD...маючы вялікую пару, на парытэт? у хуткасці? і абаротаў рухавіка, педаль яго прыхільнікаў менш
    каб зразумець гэтую канцэпцыю, вы павінны разумець, як інтэрпрэтаваць карту

з арыгінала, каб пайсці ў больш чым 140 км/ч да 2000rpm ў вас есць сігнал нагрузкі педалі акселератара ў памеры 40%, і хай эбу значэнне 1000
    ад на карту, каб пайсці 140km/h = 2000rpm ў вас есць сігнал нагрузкі педалі акселератара ў памеры 35%, чаму? маючы супастаўляецца значэнне 1000 не знойдзеце-й? 40% педалі, але бенси 35% - педаль, у той час як у 40% педаль цяпер у вас, як крутоўны момант 1050

лічбы ўзятыя цалкам выпадкова, проста як прыклад
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    хлопцы, я ведаю, што тут лічбы ў выпадку, калі вы даеце права!!не ў крыўду ?!!
    выкажам здагадку, на карце педаль да 2000 аб / мін і на 50% неабходны кут педаль нагрузкі chiametelo, як вы хочаце, каб мы далі мільен літраў дызельнага паліва, дзе раней быў толькі адзін грам,тых абаротаў і з тым, што працэнт мільярдаў дызель педаль яшчэ аўтамабіль, і зробіць больш хуткасць ці не?я кажу convintamente няма!!
    калі аўтамабіль і заўседы той жа, і змяняецца толькі кавалерыя запыце абаротаў, і з гэтага запыту, педаль заўседы падарожнічае на той жа хуткасці!калі вы кажаце, наадварот, і, як сцвярджаць, што кругі ўзнікаюць з нічога, то есць менш, педаль відавочна, menogiri і менш нагрузка заўседы ж хуткасць? калі не больш. хлопцы, не рабіце пачуць ад ingegnre механік, што заднім лікам, вы f? чорныя вочы!! ці пу? быць, што іх f? мне!! але я моцна сумняваюся!!
    дарэчы, на форуме, не ў c'? ніхто не тытулаваны i ncodesto так што можа быць яснасці на гэта дзіўнае з'ява??
    Апошні раз рэдагавалася mcjtd; 30-11-2012 ў 16:33

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    На самай справе мне другой рэчы зрабіць у дачыненні да іп? фактары: com'? праўда, што з павелічэннем крутоўнага моманту зніжае нагрузкі на педалі ? таксама? праўда, што хуткасць? у абмен, і, такім чынам, суадносіны Rpm/V-Eff (Рэжымы & Хуткасць?) застаюцца ў сіле з-за rapportatura на абмен, што ? не лічыцца пастаянным; такім чынам, не забывайце, лепшы аб'емны ккд, што адлюстроўваецца ў найменшай нагрузкай на педалі, каб дасягнуць і падтрымліваць пэўны рэжым (аб / мін) і, адпаведна, пэўнай хуткасці? (V-Eff), які, як сказаў ? у выніку пастаяннай ? у rapportatura перадач. Вялікую эфектыўнасць у парытэт? нагрузкі.

У ліку іншага:

Аўтамабілі Акцыі> 3^ Марш - 80% Нагрузкі - 3800Rpm & 90Km/h
    Аўтамабілі, Сопоставленный> 3^ Руху - 50% Нагрузкі - 3800Rpm & 90Km/h

Затым,

Аўтамабілі, Сопоставленный> 3^ Марш - 80% Нагрузкі - пры 4200 аб / мін & 120км/h

І менавіта гэта для мяне вызначае рэальнае зніжэнне расходу паліва ў параўнанне аўтамабілі акцыі і супаставіць: у парытэт? нагрузкі аўтамабіля супастаўляецца развівае абароты больш, такім чынам, хуткасць? больш або парытэт? хуткасць кручэння і хуткасць руху? ? трэба менш нагрузкі з-за лепшай аб'емны ккд.

Я спадзяюся, што d'art я растлумачыў!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    На самай справе мне другой рэчы зрабіць у дачыненні да іп? фактары: com'? праўда, што з павелічэннем крутоўнага моманту зніжае нагрузкі на педалі ? таксама? праўда, што хуткасць? у абмен, і, такім чынам, суадносіны Rpm/V-Eff (Рэжымы & Хуткасць?) застаюцца ў сіле з-за rapportatura на абмен, што ? не лічыцца пастаянным; такім чынам, не забывайце, лепшы аб'емны ккд, што адлюстроўваецца ў найменшай нагрузкай на педалі, каб дасягнуць і падтрымліваць пэўны рэжым (аб / мін) і, адпаведна, пэўнай хуткасці? (V-Eff), які, як сказаў ? у выніку пастаяннай ? у rapportatura перадач. Вялікую эфектыўнасць у парытэт? нагрузкі.

У ліку іншага:

Аўтамабілі, Сопоставленный> 3^ Руху - 50% Нагрузкі - 3800Rpm & 90Km/h

Затым,

Аўтамабілі, Сопоставленный> 3^ Марш - 80% Нагрузкі - пры 4200 аб / мін & 120км/h

І менавіта гэта для мяне вызначае рэальнае зніжэнне расходу паліва ў параўнанне аўтамабілі акцыі і супаставіць: у парытэт? нагрузкі аўтамабіля супастаўляецца развівае абароты больш, такім чынам, хуткасць? больш або парытэт? хуткасць кручэння і хуткасць руху? ? трэба менш нагрузкі з-за лепшай аб'емны ккд.

Я спадзяюся, што d'art я растлумачыў!
    ну і дарма-усе, пі? я думаю, што не c'? тлумачэнне-й? ясна, а я думаю, што ключ картаграфавання і меншае спажыванне якой у частцы, неабходнай для паскаральніка

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •