Старонка 4 з 35 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі з 31 па 40 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    але і тым, што дакумент, вы разумееце, толькі прычыны не змяняць, але не як рэдагаваць іх, тлумачыць, як разлічыць працягласць inezione ў градусах, але не тлумачыцца, практычна, як гэта зрабіць і, шчыра кажучы, бачачы стаўленне мала канструктыўнай некаторых карыстальнікаў, я кажу вам, многія шчыра, што калі вы размяшчае нейкі часопіс рухавік 4т з ўзгараньне ад сціску ў дар? з задавальненнем вочы-ы? не дазволіць?.. дакумент вы, - калі вы можаце зразумець гэта я тут, каб чытаць вашыя тлумачэння-чаму? для мяне, кажа ўсе і нічога..
    ? тое, што я апісаў у іншы дзень... што не разумееш? я прыбыў прачытаць met?.. а ці не кажа, не дакранайцеся да іх, нават.... здаецца, што пісаў я..хоць есць некаторыя рэчы, без сэнсу, але sar? віной пераклад.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    У выпадку, калі растлумачце значэнне дасягненняў і іх змены, што неабходна адаптавацца іншых параметраў. Тлумачыць прынцыпы ўпырску і працы, дзе і калі ўводзіць і г.д.
    Як правіла, у moddarli вы рэгулююцца ў адпаведнасці дызель патрабуеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    я разумею выдатна тое, што c'? напісаў, але не d? палітыкі, вядома, змены, а затым, не адрознівае розныя ін'екцыі.. я не для мода авансаў для карт, якія не перавышаюць пэўныя межы, і я зрабіў усе доказы справы, і я магу сказаць, што калі занадта шмат авансаў вы толькі выпускныя калектары напальвання і нервовасць з прычыны занадта вялікая сціск ў вас есць аўтамабіль, што вышэйшыя здаецца, утаймаваць.. стары jtd не любіць, дызельнае паліва ўпырскваецца занадта рана, чаму? вы, верагодна, scompensare папярэдняга ўпырску і правільны момант, у які павінен трапіць у поле асноўнай поўнай нагрузкі... калі вы скажаце мне, замест таго, што авансавыя плацяжы ідуць дакраніцеся да карты і напрамкі, каб дапамагчы вам ўводзіць вялікія колькасці? паліва ў межах фізічных высілкаў, якія разряжаются на aorgani механічныя я згодны і заўседы трэба кампенсаваць авансы, розныя ін'екцыі...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    У выпадку, калі растлумачце значэнне дасягненняў і іх змены, што неабходна адаптавацца іншых параметраў. Тлумачыць прынцыпы ўпырску і працы, дзе і калі ўводзіць і г.д.
    Як правіла, у moddarli вы рэгулююцца ў адпаведнасці дызель патрабуеце?
    у адпаведнасці з дызель сапраўды уводзяць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Скончыў чытаць!!!! я павінен быў пакласці абавязацельства!!!!
    Я калі ласка, разабрацца, чаму ? было дададзена, што выснова ў канцы..не мае нічога агульнага з усей тлумачэнне.. і я павінен сказаць, што калі ў вас есць невялікая колькасць перадавых гэтым свеце, вы разумееце, спакойна там? што хоча сказаць..яны выдатна стасуюцца з тым, што я кажу..
    Ciccio вы памятаеце прыклад, які я зрабіў адзін атмасферны дызель? варта зусім дынамічныя логікі нагрузкі паліва і запальвання.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ок, тады растлумачце мне стратэгію ўпырску cr edc16 паміж pre-main і пасля ін'екцый, як вы б fasare ін'екцый у адпаведнасці з прымальнымі цісках ў камеры згарання і тэмператур, якія не закранаюць аб'емны ккд рухавіка... чытаючы гэты дакумент, я задаў сабе шмат пытанняў.. для мяне праходзяць у рахунку некалькі зменных.. на дызель вы можаце сабе дазволіць шмат набліжэння, але не ? сказаў, што робяць добра..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    праблема ? ціск ўнутры цыліндру....і кропка

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    хлопцы, і я маю на ўвазе манро (нават калі хлопец не heeh) і cicciogsr прашу вас не выклікаюць ніякага трэння паміж вамі, што вы тады perquote ў розных пасаду бачыў, што гэта не першы раз, калі гэта здараецца,манро вы павінны разумець, што ciccio вывучае і, магчыма, некаторыя бачыць рэчы па-рознаму, хоць я думаю, што агорнутыя піша ў манеры, трохі занадта presauntuosa, і гэта вызначана не ваш вопыт на поле . ciccio вы павінны разумець, што манро робіць усе магчымае, каб унесці свой уклад у форум дзеліцца тым, што ведае, ці хто лічыць, ведаць, або, якія можна знайсці на вэб-ne + ne - наадварот, я думаю, захапляцца,але для астатніх гэта atteggiamente на гэтым форуме, не хачу яго больш бачыць, у адваротным выпадку буду хварэць за цябе, што і гэта, нагадаем, толькі напісаў, пачала з парушэньні, і калі вы працягнеце з бан,тут вы пішаце, і ен спакойна абмяркоўвае, хто ведае, ці лічыць, што ведаць можа пісаць без superiorita', і ніякіх абавязацельстваў, і тых, хто думае, што наадварот, можа зрабіць гэта прысутнічае,трэба толькі думаць, што я даведаюся ад тых, хто не ведае нават, што такое супастаўленне, і,наадварот, мы толькі і хоча, пакорлівасць',я спадзяюся, гаворка, было ясна, што для абодвух, і, аднак, я заўважыў, што манро, які сталы чалавек, які ўжо выдаліў пост, дзе ўмешваўся, маўляў, так мала адпаведнай знак, што зразумеў,
    цалкам згодны, але я ведаю, ciccio, а ? добры хлопец..
    манро таму вельмі добра размяшчаць ўпэўненыя, documneti.. усе, хлопцы, ingamba!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    цалкам згодны, але я ведаю, ciccio, а ? добры хлопец..
    манро таму вельмі добра размяшчаць ўпэўненыя, documneti.. усе, хлопцы, ingamba!!!

калі менавіта для гэтага я і ciccio мы ведаем адзін аднаго ў твар яму ніхто не крануў заслугі толькі дробныя сваркі на форумах легка вырашальныя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 4 з 35 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •