Ідэальнае невуцкія, які я есць, было б неабходна адрозніваць дзве рэчы:
1. Кіраванне наяўна-агульныя для любога дызельнага рухавіка, за выключэннем CR з некалькі ін'екцый
2. Тэрміны multiiniezioni, як правіла, і CR
Гэта будзе неабходна, заўседы мяне, перш чым падысці да пытання, апішыце, як апрацоўваюцца multiiniezioni, то есць ведаць розныя справы, тэрміны, як і я, здараюцца паміж імі.
У мяне есць пару пытанняў,
Па-вашаму, postiniezione можа паўплываць на preiniezione?
Калі вы кажаце загадзя, вы маеце на ўвазе, што preiniezione або з галоўнай?
Апошні раз рэдагавалася franco75; 28-11-2012 ў 13:49
я чытаю файл на авансы... я думаю, што гэта, што ? напісаў, што ен казаў, я ў двух словах у розных пост я напісаў!!!
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
але і тым, што дакумент, вы разумееце, толькі прычыны не змяняць, але не як рэдагаваць іх, тлумачыць, як разлічыць працягласць inezione ў градусах, але не тлумачыцца, практычна, як гэта зрабіць і, шчыра кажучы, бачачы стаўленне мала канструктыўнай некаторых карыстальнікаў, я кажу вам, многія шчыра, што калі вы размяшчае нейкі часопіс рухавік 4т з ўзгараньне ад сціску ў дар? з задавальненнем вочы-ы? не дазволіць?.. дакумент вы, - калі вы можаце зразумець гэта я тут, каб чытаць вашыя тлумачэння-чаму? для мяне, кажа ўсе і нічога..
ciccio, калі вы скажаце мне, што гэта бярэ, каб увайсці і я ў хуткім часе з задавальненнем.
У мяне есць elm327 bluetooth, планшэт з момантам поўнай.
Спатрэбіцца ці мне трэба што-то больш прафесійнае?
на fiat cr, вам трэба elm327 і тэс, каб зрабіць часопіс поўны
У выпадку, калі растлумачце значэнне дасягненняў і іх змены, што неабходна адаптавацца іншых параметраў. Тлумачыць прынцыпы ўпырску і працы, дзе і калі ўводзіць і г.д.
Як правіла, у moddarli вы рэгулююцца ў адпаведнасці дызель патрабуеце?
я разумею выдатна тое, што c'? напісаў, але не d? палітыкі, вядома, змены, а затым, не адрознівае розныя ін'екцыі.. я не для мода авансаў для карт, якія не перавышаюць пэўныя межы, і я зрабіў усе доказы справы, і я магу сказаць, што калі занадта шмат авансаў вы толькі выпускныя калектары напальвання і нервовасць з прычыны занадта вялікая сціск ў вас есць аўтамабіль, што вышэйшыя здаецца, утаймаваць.. стары jtd не любіць, дызельнае паліва ўпырскваецца занадта рана, чаму? вы, верагодна, scompensare папярэдняга ўпырску і правільны момант, у які павінен трапіць у поле асноўнай поўнай нагрузкі... калі вы скажаце мне, замест таго, што авансавыя плацяжы ідуць дакраніцеся да карты і напрамкі, каб дапамагчы вам ўводзіць вялікія колькасці? паліва ў межах фізічных высілкаў, якія разряжаются на aorgani механічныя я згодны і заўседы трэба кампенсаваць авансы, розныя ін'екцыі...