прашу прабачэння, у 220 км/ч спыняецца....я быў няправы, пісаць...тут, вы мне пацвердзіце, што ніякіх абмежавальнік хуткасці? можа быць, пайсці пі? у верхняй часткі павінны гуляць з авансаў або я памыляюся?
прашу прабачэння, у 220 км/ч спыняецца....я быў няправы, пісаць...тут, вы мне пацвердзіце, што ніякіх абмежавальнік хуткасці? можа быць, пайсці пі? у верхняй часткі павінны гуляць з авансаў або я памыляюся?
Апошні раз рэдагавалася Метраполіс; 22-11-2012 ў 21:21
Можа быць, адзіны мяжа ? у каленях карту абмежавальніка крутоўнага моманту або, можа быць, час ўпырску і запыт iq колаў, якія вядуць 220 км/ч.
калі яны былі ўжо? казалі ў мінулым, калі я не памыляюся...некаторыя аўтамабілі маюць абмежавальнік хуткасці? у eeprom, а не flash nelal
і сон на працягу некалькіх тых, хто ведае, як яго знайсці і змяніць
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Uhmmm карту ? прыкладаецца, калі паглядзіце, можа быць, вы можаце сказаць мне, калі ? абмежавальнік або ? абмежаванне на карту...прабачце, калі не ведаюць![]()
Прывітанне, то ў прыкладаемай карце ў пасце 33 ? усе не паўтарыць...не можа? быць, што гэта зрабіў ты, асабліва з такім абмежавальнікам на зоркі.
Турба амаль можа пайсці, але асабіста мне не падабаецца, прапануйце занадта шмат, як ен, што на педаль.
Адзінае, ок ? у egr. Lavoraci вышэй і паварочвае на форуме, аналізуе карты, апублікаваныя і абмяркуйце, cos? вы пачынаеце вывучаць што-то.
Тады ў першую чаргу дзякуй за адказ, тлумачу, што на гэтай карце, як я пісаў у пачатку, не ? усе мукі майго ланч, абмежавальнікі з'яўляюцца памылковымі і gi? ведала, на самай справе я нават напісаў, што я павінен яшчэ зрабіць іх, чаму? турба не ідзе? Я даў максімум 200 балаў, такім чынам паступова...што не так з турбо? 0,2 бар і больш? так? шмат? C'? той, хто сказаў мне, што ішлі добра...
ок, добра, добра...я хацеў бы паспрабаваць даць 200 каб даць 0,2 бар і больш? што вы кажаце? для турбіны арыгінал павінен быць ок, а то я б абмежавальнікі крутоўнага моманту, як вы павінны...але што-то я не зразумеў цяпер...абмежавальнікі крутоўнага моманту я павінен атрымаць іх у залежнасці ад перавышэння пароў, дакладна? ці, хутчэй, называецца ціскам parzializzata правільна?
Прывітанне Манро, на шчасце, вы папраўце мяне, вы можаце пачаць з 10% да 25%?
Таксама я стараюся прымусіць іх думаць, нават, чаму? потым ламаюць усе і ламаюць, так цябе (фільм стары), хто-то спытаў мяне, цуд, там я ўжо амаль кладзе на яго рукі (жарт, вядома), наколькі высокім было яго ****llo невуцтва...іх хочуць, што гумовы клапан, яго не цікавіць "з'есці" метраў асфальту!