Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 48 11-20

Абмеркаванне: T-Max

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    шчыра кажучы, на сенняшні дзень t-max з variatre і глушыцель, якія робяць 200kmh, я яшчэ не бачыў, таму што ўсе тыя, якія робяць гэтыя нумары выдаюць сябе матацыкл толькі з тымі вылічэннямі, а затым, у нумары есць усе, і яшчэ, то, шчыра кажучы, пасля таго як яны патрацілі шмат грошай і, што бачыў на рух іншых сяброў з іншых спецыялістаў, і вынік + або - і то, я застаюся, мае меркаванне, таму што, каб выйсці за рамкі 195kmh нас хочуць інтэрвенцый, якія ідуць у dila' толькі змена і компані.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    у самай справе ? як вы кажаце..усе падрыхтоўчыя, але затым вынікі? паломкі рухавікоў, ведаю, калі я сказаў вам у мінулым, што я заняты высокапрадукцыйных рухавікоў х некалькі кампаній, і што ў сіцыліі, мая сям'я і вельмі вядомы, ен з 70-х гадоў x дакладнасць пляменнік малы? morreale,вяртаючыся да tmax, я хачу вам сказаць толькі, што sar? магчыма, + прыемны але gilera gp, і нашмат лепш, у эксперыментальным цэнтры pontedera існуе тое, што дасягае 237kmh і з невялікімі зменамі ад арыгінала.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    гп мне падабаецца, шмат не ўзяў толькі таму, што рынак не мае.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, на сенняшні дзень t-max з variatre і глушыцель, якія робяць 200kmh, я яшчэ не бачыў, таму што ўсе тыя, якія робяць гэтыя нумары выдаюць сябе матацыкл толькі з тымі вылічэннямі, а затым, у нумары есць усе, і яшчэ, то, шчыра кажучы, пасля таго як яны патрацілі шмат грошай і, што бачыў на рух іншых сяброў з іншых спецыялістаў, і вынік + або - і то, я застаюся, мае меркаванне, таму што, каб выйсці за рамкі 195kmh нас хочуць інтэрвенцый, якія ідуць у dila' толькі змена і компані.
    ясна msport вы аб'яднаць пераважная большасць людзей, якія казалі так...з гэтых частак не больш, чым 195, як мой і г.д. і г.д., але потым своечасова спрабавалі, выбіралі плаціць і не маглі зразумець, як ніколі....hahahahaha
    да гэтага часу смяюся, калі я ўспамінаю, у твары тых, хто проста ўзяў плаціце, вы стаялі і ўглядацца ў кожны мінімальны кут t-max, не зразумець, таму што яны былі, засталіся ззаду..гэта ці vedevi, што ў асобе мяняліся колеры, а затым своечасова казалі, мы паспрабуем зноў..і зноў прымалі плаціць.....ahahahahahha.......
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады я ведаю, што я павінен прынесьці табе, я цімі, таму што я ў 200kmh прыходзіць да нас з усей кавалерыі поўнай.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    паспрабуем???ahahahahahah
    msport я не хачу хваліцца, таму што менавіта я не такі, але ў Італіі есць яшчэ T-max persons іншай р? і той факт, што ад мяне з гэтых частак не падае яшчэ ніхто не сакрэт...st? у перадачы, як казаў справядліва Giarras...
    перадачы, якія рассейваюць мала магутнасці sar? заўседы avvantagiata да, што ен гэтага не робіць ? нават калі "у гару", есць яшчэ і коні не патрэбныя, таму што ад "з'едзены" з перадачы....
    giarras захоўвалася сказаць, змяніць кут на жакея, але, па мне, не трэба, таму што робіць працу на гэтых пазіцыях, не прадугледжаных заводам-вытворцам кажеться, розныя адтуліны-зашчапкі рэмень і спадарожнае жакея будуць працаваць ужо з пад аптымальным вуглом, забяспечваючы...яшчэ c'? апрацоўка пескоструйная апрацоўка аксідам алюмінія...здаецца, што гэта глупства, але доўжыцца да 10volte больш у тэрмін службы, і аздабленне нашмат больш abbrasiva любы іншы пескоструйной апрацоўкі...есць маленькія хітрасці, якія робяць розніцы.*****і выкарыстоўваць добрыя пракладкі антитрения для перадачы канчатковай....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 22-11-2012 ў 23:53

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    паспрабуем???ahahahahahah
    msport я не хачу хваліцца, таму што менавіта я не такі, але ў Італіі есць яшчэ T-max persons іншай р? і той факт, што ад мяне з гэтых частак не падае яшчэ ніхто не сакрэт...st? у перадачы, як казаў справядліва Giarras...
    перадачы, якія рассейваюць мала магутнасці sar? заўседы avvantagiata да, што ен гэтага не робіць ? нават калі "у гару", есць яшчэ і коні не патрэбныя, таму што ад "з'едзены" з перадачы....
    giarras захоўвалася сказаць, змяніць кут на жакея, але, па мне, не трэба, таму што робіць працу на гэтых пазіцыях, не прадугледжаных заводам-вытворцам кажеться, розныя адтуліны-зашчапкі рэмень і спадарожнае жакея будуць працаваць ужо з пад аптымальным вуглом, забяспечваючы...яшчэ c'? апрацоўка пескоструйная апрацоўка аксідам алюмінія...здаецца, што гэта глупства, але доўжыцца да 10volte больш у тэрмін службы, і аздабленне нашмат больш abbrasiva любы іншы пескоструйной апрацоўкі...есць маленькія хітрасці, якія робяць розніцы.*****і выкарыстоўваць добрыя пракладкі антитрения для перадачы канчатковай....
    вы на самай справе! некаторы sig.andrea malossi сказаў мне, не памятаю, калі ў 1996 ці 97-не варта было зрабіць гэтыя змены на перадачы, але паглядзець выпадку, мне здаецца, што вы апуліі,прама побач з вамі, вы плаціце, мы апынуліся перад двума zip для тых, хто з братоў polini у гэты момант яна пачала працаваць на перадачу .

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на самай справе, giarras мне plasticoni або як я іх называю блендеры я ніколі не любіў...я яшчэ для счаплення і перадач не s? калі вы мяне разумееце...праўда, паказаць сярэднюю ацэнку для падкаст блендеры ? мой брат...думаеце, што ? пайшоў да вічэнца, каб купіць zip malossi кампионе--італія 2008 я не памятаю, як называецца кухар на пытанне...вядома, для? што ? прыгожы звер з 25 і праходзіць коней на кола чапляецца за мой husqvarna sm450r трэк ў пастаянны старт....
    ? з special zirri m1l не c'? е?....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    я ведаю, што вы ідзяце не па тэме!!

НАВІЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Хлопцы, у мяне блок кіравання дадатковай Power Commander 5, і вы можаце змяняць крывую бензін...некалькі карт, я але было б нядрэнна мець магчымасць зрабіць невялікую базу дадзеных..***** unque загрузка карты gi? зрабіў гэта, і, паставіўшы фільтр басейн ідзе ўжо? значна лепш, чым унізе. Я не бачу зараз, каб зрабіць усю ўсмоктвання цела ад 34 і супастаўце, нарэшце, на выпрабавальны!

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •