Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 40

Абмеркаванне: Карта a4 130cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Ну st? gi? адчуваюць turbo я ўжо? скарэкціравана па крайняй меры, я спадзяюся, што я зрабіў што-тое добрае..заўтра я стаўлю таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту, msport я бачыў, што ты сказаў, на абмежавальнікі, якія былі паміж імі...ecm 2001, я не рабіў, каб зараз з тытана я бачыў памылкі і я ўжо? правільна...а я то ўжо зрабіў? карту, і я загружаная і машына, здаецца, ідзе лепш...але, на жаль, ішоў дождж, і мы не змаглі праверыць, каб добра..***** unque заўтра я прысвячаю p? на абмежавальнікі крутоўнага моманту і мы бачым...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ідэальным я бачу, што мае парады патрэбныя на што-то.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    ? відавочна, што патрэбныя на што-то калі не служылі, лушчак ім было цікава

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Тэхнічны пытанне на турбо...але калі я напрыклад выбіраю (у таблічнай) ад прыкладна 20 нагрузкі на 1750 абаротаў і ду-200 кропак на ўвесь перыяд? вы бачыце няправільнае, як і што?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Восі з карты, turbo : абаротаў і колькасці дызельнага паліва;
    Так па мне, калі з-за занадта turbo з просьбай неўзабаве дызель вам высокае суадносіны AFR.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    не ? propiamente cos? але c'? карэляцыя паміж картай дыму суадносіны stechio гэтага ? прэс-turbo, чаму? магчыма, у тых раўндах, дзе вы павялічце press turbo, каб прымусіць рэчы turbo павінен ўсмоктваць больш паветра, і паколькі на карту дымоў у нас IQ і всасываемого паветра суадносіны afr не будзе? з лепшых, калі мы не adeguiamo..., але рэальная прычына ? што senoi мы зыходзім з cos? ўніз з абаротаў ўнесці змены 0,2 бар і, магчыма, у гэты пераходны мы далі дызельнае паліва, дастаткова адрэгуляваць карту), усе астатняе мы знойдзем з залішняя крутоўны момант і магутнасць, якія будуць катацца на каньках колы і "trucideranno" счапленне і махавік ў раене тахометра, што на мой погляд, не трэба нічога, калі не проста зрабіць вышэй,....заўседы прызнаючы той факт, што turbo c'? тварам да нас-у расход, каб даць нам той паветра плюс, таму што, магчыма, будзе працаваць у вобласці з flow-карта не падыходзіць, званай "воплескаў" патэнцыйна разбуральнай для МС жа....
    я выпадкова аўтамабіляў, чые гаспадары пыталіся ў мяне, "эфект дубца" ўжо даступныя ад 1400 абаротаў у хвіліну, і я сказаў яму сур'езныя рызыкі, якія беглі на махавік, счапленне і turbo ў самыя кароткія тэрміны, калі дрэнна эксплуатуецца...у рэшце рэшт я зрабіў так, як патрабуецца, задаволеныя, усе шчаслівыя!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    заўседы памятайце, выбраць рэальныя значэнні, у адваротным выпадку робіць прыгожы ўдар

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Ну паглядзіце, што у мяне заўседы пытаюцца, і толькі гэта...яны хочуць аўтамабіль, які уцячы адразу, што калі здымкі, каб катацца на каньках, якія вылятаюць ў аўто..***** unque, я прыкладаю доказ таго, што я зрабіў..не ўсе яшчэ я зрабіў абмежавальнікі крутоўнага моманту, таму? іх не глядзіце, ок? вы бачыце, p? што вы думаеце пра астатніх дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-11-2012 ў 11:57

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    разважаць ці не, калі вас спытаюць, што машына пад шипуч.., што калі здымкі, і што sgommi нават у пачатку, што вы хочаце зрабіць? гэта іх праблемы..***** unque, хлопцы, я прымаю ўсе парады, карту, што я і зрабіў, спадзеючыся, што мы гаворым "ingarrato" сее-што есць пытанне, але вы ведаеце, калі есць нейкі абмежавальнік хуткасці гэты ecu? чаму? мой сябар сказаў, што 200 км/ч няспання практычна сядзіць і не рухаецца больш? ад іх....як у 5, што ў 6-я перадача не ідзе далей...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Абсалютна...ужо ад врі ў мяне есць сябар, які sviolinava i 210km/h і зламаўся.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •