хочаце савет, што зразумець што-то ў пі?,зрабіце змены і паспрабуйце іх і паглядзець, як змяніць аўтамабіль так, каб зразумець, як вы, дзейнічаючы,? лепшая рэч, паверце
хочаце савет, што зразумець што-то ў пі?,зрабіце змены і паспрабуйце іх і паглядзець, як змяніць аўтамабіль так, каб зразумець, як вы, дзейнічаючы,? лепшая рэч, паверце
Хммм рабіць змены ? паспрабаваць, вядома, гэты ? добрая рэч...але я, напрыклад, бачу, што абмежавальнік крутоўнага моманту ? няправільна, а ? перарабляць, ок мы? я хацеў бы зразумець, чаму так? ? няправільна? што няправільна? як вы павінны змяніць для таго, каб быць правільным? калі я modificassi і caricherei andrei-ранейшаму ўсляпую у любым выпадку, у адрозненне ад, магчыма, невялікі пускавы ток, дзе далека, каб ЗРАЗУМЕЦЬ, як рухацца ў змяніць абмежавальнік і педаль...вось і ўсе...
хлопцы, на форуме поўна інфармацыі, калі вы робіце ўсе тыя ж пытанні, становіцца сумна, напрыклад, паглядзець, што параіў magi1984 апошняе паведамленне на гэтай старонцы і ў вас ўжо есць асновы трэба чытаць усе, а не толькі адкрыць абмеркаванне, што то заўседы адны і тыя ж
http://www.professionalchiptuning.ne...ravo-jtd/page3
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прывітанне Метраполіс, я пачатковец амаль, як ты, абмежавальнік крутоўнага моманту, калі занадта высока кручэння нізкіх коштах, вы можаце пашкодзіць махавік, счапленне і каробку перадач.
Я бачыў, што вы больш turbo, пачынаючы з 1750 абаротаў, абмежавальнік крутоўнага моманту inizialo павялічыць нават ад тых колаў, вы можаце пачаць з 20% і далей падняцца all' павелічэнне абаротаў( абаротаў больш высокімі махавік і счапленне ад кампрамісаў менш)
Turbo маглі б вы даць 200 ачкоў, але вы павінны павялічыць яго абмежавальнік ? 2400 і вы падайце 2491
Апошні раз рэдагавалася lupak; 20-11-2012 ў 00:53
Я прашу прабачэння...
для turbo замест гэтага, я прапаную вам стаяць каля 150 кропак, якія з'яўляюцца больш? што suffucienti да вытанчаных прадукцыйнасці, крануўшы таксама tuttto астатняе...
на турба вельмі многае залежыць ад магчымасцяў turbo,часта пу? пайсці яшчэ далей,але dipeende таксама прадукцыйнасць, якія вы хочаце дасягнуць
200 ачкоў на turbo роўныя 0.2 бара, таму 100 балаў = 0,1 бар і, як правіла, на карты standard павялічваецца ад 0,1 бар да 0,18 бар каля што тычыцца абмежавальнік крутоўнага моманту ад 15% да 30% павелічэнне нашмароўваецца добра, і з акпп можна даць, без праблем і не прапусціць менавіта нічога.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
так, але я, ведаеце, cos'? я баюся перабольшваць, даюць, напрыклад, 200 кропак на турба...я, напрыклад, не ведаю, 200 ачкоў, колькі mbar роўныя ў пі?...індэкс?? напрыклад, калі я даю 200 кропак на турба не на ўсе аркі, але і, магчыма, ад 2000 абаротаў потым, як я павінен быць ціску? i абмежавальнік крутоўнага моманту, напрыклад, калі іх змяніць, пачынаючы ад 15% да 1500 аб і і прыбыцці да 25%, каб падняцца? тое, што я хацеў бы зразумець...калі б я павелічэнне абмежавальнікі крутоўнага моманту, пачынаючы з 15% да поўнай нагрузкі-25%, пасля таго як я наладзіць таксама parzializzato правільна?
ты поўны тое, што ен кажа mpsport,нават калі для акпп, вы павінны ўсе больш і больш увагі, чаму? есць вельмі далікатныя, якія адразу скачуць, калі перабраць