Усім прывітанне. Я хацеў бы ведаць, якое праграмнае забеспячэнне агульнага прызначэння (нават не бясплатна), я мог бы выкарыстаць інтэрфейс ELM 327 для правядзення дыягностыкі? З вопытам, што параіце? дзякуй
Усім прывітанне. Я хацеў бы ведаць, якое праграмнае забеспячэнне агульнага прызначэння (нават не бясплатна), я мог бы выкарыстаць інтэрфейс ELM 327 для правядзення дыягностыкі? З вопытам, што параіце? дзякуй
вы можаце паспрабаваць тыя, free, магчыма, есць таксама і тыя, за дадатковую плату.
у дадатку ўсе спасылкі на стваральнікаў.
Giarras дзякую вас, але я не магу атрымаць доступ да файла, які ў вас прыкладаецца, як я павінен рабіць?
Пастановай...50 карысныя паведамленні!
прывітанне прабачце, я запампаваў файл для fiat ecu scan, але мне не хапае pss вы ведаеце, як я магу ці з кім мне звярнуцца, каб атрымаць яго?
можа быць, пуй адчуваць да папы..але pultroppo вы ? у адстаўку![]()
прывітанне у мяне есць elm 327 usb з праграмай multiecuscan зарэгістраваны толькі ў тым, што я магу падлучыць толькі на блок кіравання рухавіком і іншыя блокі кіравання, кажа, што памылка злучэння...файл і узламаны і зменены для lancia ypsilon 2007...хто валодае забеспячэння для такога тб дыягназ ...можа мне з альтэрнатывы ..дзякуй
Калі ў вас есць сотавы з Android і ELM 327 bluetooth, я рэкамендую крутоўны момант Pro (варта вельмі мала для службы ke таму €3,55 - калі cerki добра ў сеткі, то знаходзіцеся анке free) і дазваляе зрабіць прыгожы "p"? рэчаў, у дадатак да класічнай дыягностыкі кодаў памылак і скід.