Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40-69

Абмеркаванне: праблема з mpps v12

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    прабачце, msport , можа быць, я перабольшыў, то я ведаю, што хто шукае дапамогу я, і прашу прабачэння ва ўсіх, хто спрабаваў мне дапамагчы на форуме, але трохі інкаў...ато я ледзь не адваротны сення, калі я ўбачыў, што аўтамабіль не заводзіўся, я і стала белай крыві не ведаю, калі я растлумачу, убачыў, што яшчэ ў мяне не было possibilt? купіць bdm. Мяне не дрэнна, што ў recovery мне здымкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў ago27 Visualizza Messaggio
    прабачце, msport , можа быць, я перабольшыў, то я ведаю, што хто шукае дапамогу я, і прашу прабачэння ва ўсіх, хто спрабаваў мне дапамагчы на форуме, але трохі інкаў...ато я ледзь не адваротны сення, калі я ўбачыў, што аўтамабіль не заводзіўся, я і стала белай крыві не ведаю, калі я растлумачу, убачыў, што яшчэ ў мяне не было possibilt? купіць bdm. Мяне не дрэнна, што ў recovery мне здымкі
    Як я разумею вас, калі ? давялося мне, я машыну ў гараж аднаго і з акп ў P не прымусіла паставіць на нейтралы, машына зачыняецца і немагчыма выйсці
    Клянуся, што мяне дрыжалі ногі і balbettavo, то функцыя recovery таксама працаваў для мяне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    мне ? тое ж самае адбылося і ўчора на Audi A3 2.0 TDI, усе прачытаныя і напісаныя певень і ўсе ок, учора чытаю з MPPS v13.02 ок, я спрабую пісаць мод, які я зрабіў, але я завісала заўседы на 49 %... я стаў белы.. да шчасця maccina быў мой сябар.. Тады я паспрабаваў перапісаць ori (тое, што ен заўседы быў адзін мод, які я зрабіў, і загружаюцца з gallo) і ўсе ок.. бох.. ? у першы раз, што са мной адбываецца.. звычайна MPPS мне ? усе ішло добра..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    прывітанне Gianpy, дзякуй, што прыйшлі, мне не затрымацца не на працэнт, і ў канцы, калі атрымаеце 100% запісу і павінен выйсці на экран, які кажа: "выключыце запальванне на працягу 5 секунд, што я сыходзіць панэлі, якая просіць вас адправіць ***** у mpps. Усе гэта мне зрабілі толькі змененыя файлы, а арыгінала няма. Цяпер, калі праблема зменены файл будзе азначаць, што ўсе файлы, якія я заўседы пісаў нармальна з гала ўсе няправільна, і я павінен postarli ўсе, як мяне прасілі на папярэдніх пастоў. Я спадзяюся, што добрая душа можа мне асвятліць гэтую непрыемную адзін аднаго. Або як і магчыма, што блакітны налад змяніць я не ведаю. Дзякуй за ўвагу. усім.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    менавіта ўчора ўвечары, напрыклад, уклад у форум, на якім professionalchiptuning назад працы і тое ж самае адбылося і на ford focus 1.6 tdci 90cv але з ім адбывалася, што ен пісаў, аж да 100%, то ў рэшце рэшт ен даў памылку,адправіць да mpps часопіса і т. д. і т. п. але машына ездзіла спакойна, і ўсе было адрэгуляваць 3 пісанняў, і ўсе ок, усе з той жа памылцы,на жаль, гаворым на клонаў, і, вядома, вы не можаце прэтэндаваць на больш столькі мне з kess v2 не здаралася, але вядома, калі mpps каштуе каля 100€ і kess v2 каля 5000€ тое, есць і будзе".
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    мне таксама робіць запіс у агульнай складанасці прышчапіць 100%, а затым у канцы мне памылку, і адправіць ***** да mpps, але аўтамабіль не заводзіцца таму, што не робіць іх цэнтральны блок кіравання.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    не забывайце, што c'? старая прымаўка, якая кажа, што ? інструмент, які робіць мачты XD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    у гэты момант, я думаю, памылка v12, чаму? з маей v13.02 частка ў той раз, што я напісаў вышэй, у мяне ніколі не было праблем.

Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    не забывайце, што c'? старая прымаўка, якая кажа, што ? інструмент, які робіць мачты XD
    вы цалкам маеце рацыю, але для тых, хто, як я, не ? гандлю, але і робіць гэта хобі.. для страсці, не пу? дазволіць сабе выдаткаваць сотні, калі не тысячы еўра за інтэрфейс. З клонамі мы трацім мала, і калі вы проста завісае, мы разбіраем і вывучаем і riscriviamo ў BDM. Што тычыцца мяне машыны, якія я не магу, магчыма, зрабіць у bdm не спрабую нават іх ne з гала ne з MPPS..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    у гэты момант, я думаю, памылка v12, чаму? з маей v13.02 частка ў той раз, што я напісаў вышэй, у мяне ніколі не было праблем.

вы цалкам маеце рацыю, але для тых, хто, як я, не ? гандлю, але і робіць гэта хобі.. для страсці, не пу? дазволіць сабе выдаткаваць сотні, калі не тысячы еўра за інтэрфейс. З клонамі мы трацім мала, і калі вы проста завісае, мы разбіраем і вывучаем і riscriviamo ў BDM. Што тычыцца мяне машыны, якія я не магу, магчыма, зрабіць у bdm не спрабую нават іх ne з гала ne з MPPS..
    Я згодны, у поўным аб'еме

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    праблема ? што есць аўтамабілі, як 1.6 hdi, peugeot 1.6 і форд і mazda, а таксама, што ў bdm ўсе аднавіць, калі губляюць кадоўкі іх не перавесці-й? нават з bdm,трэба толькі дылерскі або дыягностыкі, вызначаных.....нават, калі ў бакі тое, што вы сказалі ? праўда

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •