Паглядзець Вынікі Апытання: Павялічыць Час ўпырску

Удзельнікі
82. Вы не можаце галасаваць у гэтым апытанні
  • Спрыяльныя

61 74.39%
  • Наадварот

4 4.88%
  • У нерашучасці

17 20.73%
Стар. 3 з 17 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 167

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    па мне, існуюць кампрамісы,каб павялічыць колькасць ўводзяць ці ен дзейнічае на ціск(і, такім чынам, падвышэнне ціску ў той жа час=maggioe колькасць), або вы можаце пайсці на кампраміс, працягваючы трохі часу адкрыцця,а затым з тым жа ціскам, што ўсе большая колькасць..у канчатковым рахунку я agirei toccado трохі wntrambi, каб не прасіць занадта шмат высокіх цісках..
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Мне было блытаючы ідэі...
    Устаноўлена, што для павелічэння прадукцыйнасці трэба ўводзіць ip? дызельнае паліва (акрамя іншых работ), для таго, каб есць? мне прыходзяць на розум толькі 2 рашэння: альбо павялічыць ціск ў магістралі высокага ціску або павелічэння часу адкрыцця фарсунак (або абодва).
    Калі, не чапайце гэтыя 2 параметру, як вы можаце ўявіць-й? дызельнае паліва ў камеры згарання? Проста падняўшы абмежавальнікі?
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    8
    Я выступаю з крокам, пры ўмове,' nn злоўжыванне, то таксама дызель і занадта мала паветра ідуць не вельмі добра, таму будзе непазбежным, варта таксама ўлічыць тое,.
    Для больш падрабязнай інфармацыі, прашу трэнер, і мы бачым, што ен кажа...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Прыгожая абмеркаванне!!! што павінна быць цалкам зразумела, што ў тым ці іншым зьмяненьні тэрмінаў!!! ці гэта робіце вы, ці вы робіце гэта зрабіць у экю..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    Прыгожая абмеркаванне!!! што павінна быць цалкам зразумела, што ў тым ці іншым зьмяненьні тэрмінаў!!! ці гэта робіце вы, ці вы робіце гэта зрабіць у экю..
    я б сказаў, каб зрабіць гэта для абодвух.у тым сэнсе, што калі не датычацца часоў, але толькі ў карты ў монтэ-скажам ecu incrementer? час, але, аднак, не можа sforare як c'? ў карту час,таму, калі вы хочаце, каб яшчэ і дызель значыць, вы павінны разлічыць ўсе правільна і ўбачыць, калі той час у карту запасаў дызельнага паліва, што мы хочам, можа ўступіць у адваротным выпадку трэба надтачыць час толькі так раблю, то, калі рост і прыгожы істотнае, але няма, усе, што мы даем час мы ў адзін момант, што вытворца не чакалася, і мы можам нават ўводзіць у каналізацыю, для сов? сказаць
    такім чынам, падаўжэнне часу абавязкова павінны быць разгледжаны кропкі пачатку ўпырску, г.зн. загадзя, таму што ўсе звязана.
    ах, калі ен быў зразумеў, я выступаю за павелічэнне часу упырску
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    залежыць ад эбу edc15...напрыклад, ад педалі кіруюць запыце дызельнага паліва занадта нізкая крокам адчувальныя,так што трэба дзейнічаць на лимитеры і інш.. ці больш? легка яшчэ падмануць эбу
    на edc16 сферы ? pi? высокая, і вы ў стане атрымаць добрыя крокам, таксама павялічваючы адзіным патрабаваннем педалі..
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    залежыць ад эбу edc15...напрыклад, ад педалі кіруюць запыце дызельнага паліва занадта нізкая крокам адчувальныя,так што трэба дзейнічаць на лимитеры і інш.. ці больш? легка яшчэ падмануць эбу
    на edc16 сферы ? pi? высокая, і вы ў стане атрымаць добрыя крокам, таксама павялічваючы адзіным патрабаваннем педалі..
    карацей...
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
    IP

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у любым выпадку, хлопцы, калі ласка, я. эбу падманулі ці не, таму што, як я бачу вас у ecu не падманваюцца менавіта шчаслівая marmitazza распаленай....
    чакаю адказаў, серыі, у дачыненні да, нягледзячы на пасаду,я думаю,ўсміхацца ў твар....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    як я бачу карту, тэрміны і павінна быць calxolata у залежнасці dwgli фарсунак і не павінны быць закрануты, таму што ўяўляе расходу фарсунак у залежнасці ад ціску пры змене значыць, падмануць і сказаць, на блок кіравання, як калі б мы былі фарсунак самых маленькіх
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Дазволь мне contraddirti і табе гэта прадэманструю на прыкладзе: вы ніколі не параўноўвалі файлы 2 аўто аднолькавых, з sw ecu па-іншаму? Зрабіце гэта і вы зразумееце, што ваша ідэя не ? правільна. Каб быць яшчэ больш? відавочнае атрымаць файл 147 ducati corse 170 л. с. і параўнаць яго з адным з 150 рэзюмэ... ведай, што механічна НІЧОГА не мяняецца (хоць на некаторых форумах, есць некалькі прафесараў, якія кажуць адваротнае).
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
    IP

Стар. 3 з 17 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •