пры змене з палітыкай, не існуе ніякіх праблем...
Спрыяльныя
Наадварот
У нерашучасці
пры змене з палітыкай, не існуе ніякіх праблем...
Сапраўды ты добра сказаў, гэта не змена часу ўпырску і мін...., які працуе у сетцы або на іншых форумах, што трэба проста паставіць дарогі пачаткоўцаў
ад riprogrammarsi экю самастойна зрабіць і атрымаць з так званых экспертаў, якія не ведаюць, дзярмо... і выдаюць сябе за прафесіяналаў, толькі таму, што наведваюць некалькі форумаў
у chiptuning і певень клон.
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
у бензінавых рухавіках, у якіх прадукцыйнасць вызначаецца колькасць? з всасываемого паветра і суадносіны паветра-бензін, не ? заўседы трэба мяняць час ўпырску.
па крайняй меры, 2 прычыны:
вытворцы не так? неасцярожных даць бензін няправільны, каб зрабіць менш прадукцыйнасць. затым базавая карта звычайна ? ок
лямбда-зонды паклалі б на месцы ў кароткія тэрміны.
у дызельных рухавіках прадукцыйнасць вызначаецца колькасць? паліва, чаму? паветра ? "фіксаваная". таму для павелічэння прадукцыйнасці неабходна даць пі? паліва, і для таго, каб даць яе нам, яны хочуць, каб час ўпырску-й? доўгія. калі для гэтага вы выкарыстоўваеце карту інжэктар або перамяшчаюцца абмежавальнікі, у канцы вынік ? усе ж, вы жадаеце згенераваць часы-й? доўгія. усе чыты есць.....
Я падтрымліваю all' павелічэнне але з асцярожнасцю,у любым выпадку, вы ЗАЎСЕДЫ павінны ісці ў "націсніце" абмежавальнікі для павелічэння расходу паліва.вельмі проста, дастаткова зрабіць тэсты, каб усвядоміць гэта.просты дыягназ, прыкладзенай да аўтамабіля і паглядзець у рэжыме рэальнага часу з крокам.што тады ? відавочна, што ўсе мяняецца ад эбу да эбу,я кажу пра просты edc 15, што цяпер я ведаю кожны яго байт![]()
я цаню ўсе вашы адказы, дзякуй усім
вы мяне, вядома, ператвараць ідэі!
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
як казалі многія...
час ўпырску могуць быць змененыя... я, вядома, не*******м...
правільна, што трэба і дзе трэба... але гэта ? усе суб'ектыўна, у залежнасці ад падрыхтоўкі...
калі ен кажа ў эбу ўводзіць 15% -20% больш паліва, яна пойдзе ў карту, каб для гэтай здзелкі? колькі часу павінен адкрыць фарсункі.
Гэтая карта павінна прадстаўляць расходу фарсунак у залежнасці ад ціску і часу.
Калі мы ўносім змяненні, падоўжыць тэрміны, inietteremo больш дызельнага паліва, чым чакалася.
Эбу думае, што надаць дынаміку? і замест таго, каб адправіць яшчэ.
Мне здаецца, толькі добрая сістэма для таго, каб з'явіцца зніжаецца выдатак паліва.
Не працуе інтэрнэт, увесь час толькі ў выпадку іх змены па форсункам
калі ен патрабуе, расход паліва часу ўпырску, не ? разлічаны, вядома, ecu не зрабіць? ўводзіць ..
? просты есць? што я хачу сказаць, калі вы хочаце ўвесці пошук колькасці? дызельнае паліва, для якога не існуе ніякіх звестак аб працягласці ўпырску, нават калі запыт ecu не зрабіць? надаць... а варта, наадварот, калі вы змяняеце час..