Старонка 2 з 35 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima
Вынікі з 11 па 20 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Не, я, падобна, быў нецывілізавана або груба...рада: пазбягайце дужкі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Я думаю, бескарысна задаваць самыя элементарныя паняцці...усе цюй? няма праблем!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    манро, я думаю, як і вы... у cr і pd, я аддаю перавагу працаваць на авансы-й? што істотна павялічыць іх prex turbo x прыклад! але як і ў любой працы у кожнага свой метад

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    33
    Таксама, па мне, лепш не чапайце іх, калі разлічыць дрэнна, тэмпература выхлапных газаў паднімаюцца занадта шмат, і вы ricshia.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    Давайце ўспомнім, што х фірмаў? вытворцаў вы хочаце x nn фарсі занадта шмат канкурэнцыі і x і вярнуцца ў некаторыя нарматыўныя аўтамабілі выходзяць забеспячэння кіравання грубай і nn аптымальныя, ці, дакладней, з параметрамі ніжэй фактычнай альных магчымасцяў і пашырэнняў? таксама x, як кажуць іншыя карыстальнікі. У маім выпадку я раблю прыкладання big turbo і толькі значнае змяненне некаторых картах я магу мець час водгуку падобныя all' арыгінальнае выніку чаго x як turbolag затрымкі мала або нулявыя.
    я задаю вам пытанне, на транспартны сродак, дзе вы ? вырашылі, што яны хочуць моцны прырост прадукцыйнасці вы аддаеце перавагу працаваць на ціск турбо або на авансы і ціск?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі вы заўседы кажаце дызель адзіны спосаб мець больш магутнасці і даць дызель...
    і бескарысна шукаць карты тысяча або тысяча іншых спосабаў зрабіць рухавік..падаюць дызельнае паліва ў pi?
    і калі вы хочаце, каб даць дызель гэта v? у карту адноснае ? вы d?...кропка.
    усе іншыя рэчы, вамі згаданыя cattivik карты "шлях", каб узгадніць усе параметры новай запыце нафта...
    для павышэння ціску ? мод, які мне не вельмі падабаецца, а авансы, як я сказаў, я які-то пост-е? і як слушна ты заўважыў, нават ты дома costtrutrici застаюцца "lasche" ў гэтым сэнсе, а то, можа, асабліва, з час ўпырску вельмі доўгія, я б аддаў перавагу аддаць яго, і таму, што кожны можа загадзя адпавядае, у сярэднім, павялічыўся на 10 бар у патроннік, такім чынам, на поршань і на ўсю трансмісію...
    перавялі больш за "сілы"....
    Я цалкам згодны з вамі..
    акрамя таго, я лічу, што ўводзіць таксама там, у вмт не сэнсу, а ? шкодным.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    20
    я даведаўся, што кожны аўтамабіль ? гісторыя ,
    у парытэт? версіі я выпадкова разнастайнасці? ,
    для зносу або запчасткі няякасныя/танныя заменены на працягу доўгага часу
    прыносіць вам паступаць такім чынам у адлюстраванне
    крычы ці мод, які, як аўтамабіль, калі трэба прадбачыць ін'екцый
    вы мяркуеце,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    бачыў, што есць думкі controstanti на змяненне авансаў, прашу ўсіх сказаць свае мысленне ў адносінах з указаннем падстаў, магчыма, выкарыстоўваючы прыклады тэхнічных або практычных прыкладах!!!
    Так давайце паглядзім, калі яна будзе**** гэтыя чуткі, папулярныя.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я кажу мой погляд, supermegaprincipiante, я іх добра, у рухавіку што ? трохі вытарашчанымі і chilometrato, давайце іх замест арыгінальных у новы рухавік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    st? рыхтуецца трактоўкі даволі доўга на гэтую тэму, што я думаю, яркасць? некалькі аспектаў, або, па крайняй меры, намер было б...
    майце цярпенне-й? збіраючы матэрыялы, каб паспрабаваць зрабіць што-небудзь карыснае...
    Вялікі манро, знешні выгляд, хочацца чытаць ваша кіраўніцтва...

...ў стане загадзя адпавядае, у сярэднім, павялічыўся на 10 бар у патроннік, такім чынам, на поршань і на ўсю трансмісію...
    перавялі больш за "сілы"....
    Але ў гэтым выпадку знос на ранняй стадыі, у тым ліку механікі рухавіка (manovellismi, падшыпнікі слізгацення, поршні, і г.д...)

Старонка 2 з 35 PrimaПерад 123412 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •