шчыра кажучы, не ў тым, што мяне хвалюе, так шмат змен, якія вы зрабілі, і як у вас гэта было зроблена, каб убачыць, калі вы былі " бег што-то, або калі быў, то, зыходзячы з майго веды, таму што не будзе першы раз, калі адбываецца нешта падобнае, вядома, не кажу пра сябе, але ў цэлым,калі пошта врі і mod-праблема, сур'езнасць карту не каментаваць менавіта таму, калі ў вас есць сакрэты, я не магу вам дапамагчы добрае працяг.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
у мяне не сакрэт, але зноў жа, таму што певень мяне напісаў без праблем stessissima карту, што mpps не піша??? І потым я не бачу чаму я павінен апублікаваць мае, калі іншыя гэтага не робяць.
калі б гэта толькі паміж мной і табой не было б праблемы, улічваючы, што вы заўседы даступныя, але я ніколі не бачыў на форуме толькі адна карта гатовая, каб быць прад'яўлена абвінавачванне, альбо тых, хто кажа, цяпер табе я. Вось чаму я не хачу, каб мае сувязі з....
што, калі вы шукаеце на форуме ? поўнай карты зробленыя для ўсіх нас, і даступныя для ўсіх...
У любым выпадку глядзіце, калі вы можаце зрабіць чытанне з mpps, калі вы чытаць не зрабіць, вядома, нават не пісаць!
Тады будзе вельмі моцна@? расказаць лепш тое, што я і паспяхова, chiamer? mappa1 той, які стаяў на ecu ўжо зменены, і mappa2 тое, што было напісана з памылкай. Потым я трапіў у recovery mode і я напісаў, што арыгінал, што я ўжо даўно захаваная на кампутары, і паспяхова. Затым я ўзяў mappa1, што і той, які ўжо воск на ecu, і нават не той, мне напісаў паспяхова, я паставіў арыгінал і тады я ўзяў певень, і я напісаў mappa2 без праблем
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-11-2012 ў 21:40
шчыра кажучы, я вельмі прашу прабачэння, ваш адказ і меркаванне,то пакуль есць той, хто размясціў у карысць іншых мод-файлы гатовыя для загрузкі паглядзець chris156 ў карысць ecuboost,то ніхто не павінен чакаць, што іншыя робяць файлы для іх, ва ўсякім выпадку, можна чакаць,парады, меркаванні і тлумачэнні розных,то я не бачу, хто цябе пытаецца, што карта гатовая, хто просіць аб дапамозе ў гэты пост ты,я не думаю, што ў гэтым форуме мы ніколі не дыстанцаваўся, як вы цяпер робіце вы, такім чынам, не рабіць тое, што не хацелі б,каб гэта адбылося,напрыклад, яго павінныя даць у першую чаргу тых, хто шукае дапамогі, і ў любым выпадку я ў прыват я нічога не раблю, усе, што датычыцца форуму, я раблю гэта ў святле сонца.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
выбачайце вешчуноў я не сказаў, што не робіць лісты, на самай справе, чым арыгінал мяне назад, усе тыя, якія змяняюцца, што не назад
прабачце, msport , можа быць, я перабольшыў, то я ведаю, што хто шукае дапамогу я, і прашу прабачэння ва ўсіх, хто спрабаваў мне дапамагчы на форуме, але трохі інкаў...ато я ледзь не адваротны сення, калі я ўбачыў, што аўтамабіль не заводзіўся, я і стала белай крыві не ведаю, калі я растлумачу, убачыў, што яшчэ ў мяне не было possibilt? купіць bdm. Мяне не дрэнна, што ў recovery мне здымкі