ен існуе, але што толку? калі вы хочаце ведаць, car, які можа зрабіць пасьля таго, як месца і ўсе..я памятаю, што x скачаць вы павінны мець знакамітыя 50 mess.карысныя працягвае актыўна ўдзельнічаць.
ен існуе, але што толку? калі вы хочаце ведаць, car, які можа зрабіць пасьля таго, як месца і ўсе..я памятаю, што x скачаць вы павінны мець знакамітыя 50 mess.карысныя працягвае актыўна ўдзельнічаць.
на самай справе я хацеў адкрыць карты, захаваныя з mpps для recoperare колькасць абсталявання і праграмнага забеспячэння..не ведаю, ці можа ен гэта зрабіць на самай справе..
не хацеў бы я памыляцца, але mpps не захоўвае файлы, загружаныя, але, магчыма, x адкрыць sofw. проста пакладзеце яго ў usb
..файл, захаваная на кампутары..riaprirei, як калі б я хацеў перанесці яго ў эбу..гэта было проста дастаткова таго, што не іншы кабель на нагах(у мяне дзіця маленькі і я знаходжу час для pc, калі спіць, і на ложку з ноўтбукам, менш тб я лепш..![]()
я х тое, што я зразумеў, патрэбен кабель і праграмнае забеспячэнне служыць для загрузкі і захавання дадзеных ад эбу.
Хто-небудзь спрабаваў абнавіць праграмнае забеспячэнне версіі v15?
У маім mpps5 не патрэбен кабель, каб загрузіць файлы ў soft для чытання дадзеных.
V12, калі не падлучаны(калі ўставіць вядомы убудова) не адчыняецца без тб..