прывітанне, дзе-то я чытаў, што проста пакласці файл на eprom 27c512, на працягу прыкладна 30 секунд, і пасля назад eprom, oricinale, і иммо здымае, ? можна?вядома, без зваркі і г. д.?дзякуй
прывітанне, дзе-то я чытаў, што проста пакласці файл на eprom 27c512, на працягу прыкладна 30 секунд, і пасля назад eprom, oricinale, і иммо здымае, ? можна?вядома, без зваркі і г. д.?дзякуй
Няма, вы павінны напісаць файл scodifica на 27c512 "з нуля", а затым отпаяйте у mem. арыгінальны і збалансаваць тое драйверы, а затым запусціць працэдуру ? pi? або няма, як вы кажаце. Але ў любым выпадку патрэбны файл scodifica.
я, каб quelel блокі кіравання, выкарыстанне декодера 7 ------------, робіць 8F - 16F - 18F без праблем.
дастаткова, каб маса pin micro і загрузіць гэты файл, ен робіць усе, інтэрфейс і не dissaldi нічога.
інтэрфейс ? безумоўна, кітайскія рэчы, і калі вы шукаеце ў інтэрнэце вы знойдзеце дзясяткі падобных
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-11-2012 ў 14:43
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Так, з інструментам спецыяльна, каб? вы пу? зрабіць таксама з файлаў....
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
У некаторых з іх гняздо, так што не прылітаваць нічога. Што тычыцца файла, я, нават калі я, а таксама інструмент звольнены і арыгінальнае, тое, што кажуць вешчуны не ведаю? калі вы шукаеце ў інтэрнэце (як ен кажа) яго знайсці...
ок, я спрабую шукаць !!!дзякуй..