Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143

Ўказанні на файл ORI ложку ў паслядоўны і BDM

Прывітанне, хлопцы, у мяне есць некалькі пытанняў да ўвагі экспертаў.
    У мяне есць блок кіравання Mjet 6f3 есць Ypsilon. Правільна з MPPS V12 даючы мне ў выхадны файл у 1Mb.
    Пасля, ? звярталіся таксама з MAGPRO, вяртаючы рэзервовага капіявання мікра-і флэш-поўнай 2 (і, такім чынам, эквівалентна рэзервовага капіявання BDM, ці не так?)
    Я ведаю, крокі, каб скараціць файла ад 2 мб і зрабіць яго "пераварыць" ад MPPS ў запісу, але я не зразумеў адну рэч: для файла выразаць трэба зрабіць кантрольную суму ці я магу даць вам ежу прама? Памятаю, што V12 на гэтых эбу не карэктуе аўтаматычна.

Іншую важную рэч: два файла ад 1 мб (што спароджаны паслядоўнага чытання і што створана, пачынаючы з файла ад 2 мб), павінны быць ІДЭНТЫЧНЫЯ ў змесце або могуць адрознівацца? Я не кажу, карты, што я чакаю аднолькавыя, але і іншых зон файла.

У выпадку, каб праверыць, ці есць у вас ORI гэтых ECU ложак у паслядоўны, а таксама рэзервовага капіявання BDM cos? для абрэзкі файла, параўнаць іх?

Тое, што ў мяне ў руках я два файла аднолькавых картах, але з некалькі адрозненняў ад met? у файл, то...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Забіваць, няма?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тое файл ад 2м ложак з май, безумоўна, не " як з файла прачытаць у bdm (рэзервовае капіяванне), хоць і з тымі ж памерамі і гэта можна ўбачыць, калі параўнайце два файла, паглядзець што есць гасціны ўсей прямой ссылке ffffff і іншых у гэтай галіне, аднак дадзеных,каб савет ўбачыў, што mpps не робіць ck запісу, вы павінны паставіць драйвера на ecm выразаць файл і захаваць яго вылічэнні ck так перайсці больш за ціхі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    тое файл ад 2м ложак з май, безумоўна, не " як з файла прачытаць у bdm (рэзервовае капіяванне), хоць і з тымі ж памерамі і гэта можна ўбачыць, калі параўнайце два файла, паглядзець што есць гасціны ўсей прямой ссылке ffffff і іншых у гэтай галіне, аднак дадзеных,каб савет ўбачыў, што mpps не робіць ck запісу, вы павінны паставіць драйвера на ecm выразаць файл і захаваць яго вылічэнні ck так перайсці больш за ціхі.
    ок, сервер кліенцкага доступу rpc? гэтая рэч, рэзервовага капіявання bdm, які будзе? безумоўна, як вы кажаце.
    Для кантрольнай сумы, праблема ўзнікае тады, калі праграмнае забеспячэнне, якім вы карыстаецеся вы не вылічае кантрольную суму, так як некаторыя драйвера для ecm роўна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    есць праграмы, якія вылічаюць cecksum як winols і ceckcorrecctor да гэтага часу, каб у адваротным выпадку не знойдзеце marelli, ва ўсякім выпадку, з таго, што памятаю mpps v12, калі не разлічвае cecksum,як правіла, пад c'? кнопку ceck мы clicci вышэй, і просіць загрузіць файл на врі і пасля, змяніць,выправіць cecksum і пытаецца, калі вы хочаце пісаць

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    есць праграмы, якія вылічаюць cecksum як winols і ceckcorrecctor да гэтага часу, каб у адваротным выпадку не знойдзеце marelli, ва ўсякім выпадку, з таго, што памятаю mpps v12, калі не разлічвае cecksum,як правіла, пад c'? кнопку ceck мы clicci вышэй, і просіць загрузіць файл на врі і пасля, змяніць,выправіць cecksum і пытаецца, калі вы хочаце пісаць
    Вы можаце мне растлумачыць, як ен робіць з winols, дзе можна знайсці checkcorrector?

Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    a я забыўся, што тычыцца winols вы павінны адкрыць яго,пстрыкніце на новы праект, і адкрываецца белы ліст паперы,затым націсніце кнопку "файл "" адкрыць файл bin і вы нагрузках арыгінальнай,калі прызнае, кажа, cecksum падтрымліваецца,калі ? так зрабіце гэта і націсніце на кнопку імпарт файлаў,імпарт файлаў,вылучыце файл bin,вы загружаеце mod,і ен просіць вас cecksum не правільна вы хочаце, каб выправіць гэта, і вы націснеце кнопку "ok", пасля чаго зноў націскаеце на файл,імпарт і экспарт,экспарт у файл,выберыце файл bin,і ен пытаецца вас, як вы хочаце, захавайце яго,захавайце і гульня ? зрабіў,файл захоўваецца ? той, з cecksum правільна

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    a я забыўся, што тычыцца winols вы павінны адкрыць яго,пстрыкніце на новы праект, і адкрываецца белы ліст паперы,затым націсніце кнопку "файл "" адкрыць файл bin і вы нагрузках арыгінальнай,калі прызнае, кажа, cecksum падтрымліваецца,калі ? так зрабіце гэта і націсніце на кнопку імпарт файлаў,імпарт файлаў,вылучыце файл bin,вы загружаеце mod,і ен просіць вас cecksum не правільна вы хочаце, каб выправіць гэта, і вы націснеце кнопку "ok", пасля чаго зноў націскаеце на файл,імпарт і экспарт,экспарт у файл,выберыце файл bin,і ен пытаецца вас, як вы хочаце, захавайце яго,захавайце і гульня ? зрабіў,файл захоўваецца ? той, з cecksum правільна
    Ідэальны, я паспрабаваў зрабіць, cos?, кантрольная падтрымліваецца, экспартаваны файл, але калі параўноўваць з mod без кантрольнай сумы заўседы роўныя... Як быццам не зрабіў нічога. Аднак, калі ў вас есць праграма, якая робіць толькі гэтую артыкул чытаць ? карысна я стары кантрольная corrector, але не падтрымлівае, вядома marelli новыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    у выпадку, калі файл ложак з mpps па 2мг, так і на запіс блакуецца, вы можаце? riutillizare гэты файл, і выпраўце, калі што-небудзь, каб перапісаць яго ў bdm? або c'? трэба толькі копіі, bdm?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    у выпадку, калі файл ложак з mpps па 2мг, так і на запіс блакуецца, вы можаце? riutillizare гэты файл, і выпраўце, калі што-небудзь, каб перапісаць яго ў bdm? або c'? трэба толькі копіі, bdm?
    мы кажам, што залежыць,то спачатку вы павінны паспрабаваць, каб прымушаць запісы з рэжыму? recovery што ? лепшае рашэнне, не выключыць запальванне,то ў выпадку, калі не атрымоўваецца, то вы там ўключана запальванне, і мы паспрабуем яшчэ раз,калі не пойдзе, то вы павінны адкрыць эбу і чытання файлаў у bdm,потым трэба абрэзаць файл у bdm met? і захаваць толькі тую частку, якая не адносіцца да табліцах,якія павінны быць замененыя табліцы счытваюцца ў паслядоўны,або, што яшчэ больш? проста скапіруйце чытаў на паслядоўных чытаў, у bdm,або знайсці рэзервовую копію flash і scriverglio,але гэты працэс прымяняецца для bosch

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •