выбачайце манро вы можаце растлумачыць гэта больш падрабязна?карта педаль вы маеце на ўвазе чатыры карты, якія пачынаюцца ад 1C1674?затым што б mappadi пераўтварэнні?
выбачайце манро вы можаце растлумачыць гэта больш падрабязна?карта педаль вы маеце на ўвазе чатыры карты, якія пачынаюцца ад 1C1674?затым што б mappadi пераўтварэнні?
тое, што гэта значыць, манро ? што, калі ад 15% крутоўнага моманту ад ж працэнт на педаль.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
ок, крыс, але, каб казаць на тым жа мове, карты для педалі вы маеце на ўвазе тыя, якія ecm2001 выклікае узбагачэнне пры паскарэнні і ecm titanium называецца пара запыце пры стандартных умовах, патрабаванага крутоўнага моманту падчас паскарэння і г.д.?
Так, я за іх!!
ок, тады я зразумеў, дзякуй, хацеў спытаць, што тычыцца градусаў наперад? значэння, прачытаныя ў карту, што гэта такое? і prex rail, чаму? - крычы?
ок, у маім выпадку, я думаю, іх можна пакінуць залатых, я не хацеў зрабіць карту з 180cv толькі карту трохі больш? шурпаты і друзлы
я толькі што, прачытаўшы абмеркаванне, аб якім вы кажаце, шчыра веру, што вы маеце рацыю ў дачыненні да авансаў, толькі, што той можа ў адпаведнасці з t? ен павінен даць ўсей карце або толькі ў той, у якой можна змяніць час ўпырску?
паспрабуйце паэксперыментаваць..і паглядзець, калі вы адчуваеце розніцу!!!
джарэд, як ідзе аўтамабіль?
я яшчэ не зрабіў карту, спачатку я хацеў бы зразумець сэнс карт, перш чым вырашыць, як змяніць свой аўтамабіль![]()