Стар. 15 з 18 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 141 да 150 181

Абмеркаванне: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    счапленне вібруе, проста таму, што вы загружаеце занадта шмат "улада" у гэтых колаў.. забіраючы дызель вырашыць праблему..

Ciccio часам асеў назад і скачкі, здаецца, што ляціць!!!!
    А тое, што вы напісалі не робіць раз.. на самай справе, калі паглядзець на другі прыклад ? павялічыць rail ў крытычныя сітуацыі, дзе патрабавалася для змякчэння "праблемы"..
    Аднак ясна, што гэтыя карты былі зведзены ў косці, ? проста, каб зразумець і наблізіцца да логіцы ecu з вамі..
    Мае карты ствараюцца ў зусім іншы бок, і, не дакранаючыся час!!!!
    Да жаль ? нармальна, што калі пачаць даваць працэнт на час аўтамабіль ідзе значна больш, але што ? адзін наступны крок, і ідзе разлічвацца такім чынам, каб даць пэўную колькасць градусаў пасля вмт, і, галоўнае, што ? аддаць яго ў парадку ўзрастання, не пасля скокаў высокага ціску турбо..

Вяртаючыся да карце, па мне так ужо? мы на мяжы ці гэта мы прайшлі.. чакаем гэты тэст на дарозе.
    Але за час, што вы разумееце, ці, лепш сказаць, у якія карты вы кажаце? Я толькі павялічыла працягласць INJ але SOI я прама крануты.
    Каб гэта было цікава, калі abassando толькі колькасць абаротаў у хвіліну, дзе d? праблема вібрацыі risolvevo.
    Ці, можа залежаць таксама ад іншых карт? Праблема мне d? толькі 5-га і 6 перадач. Відавочна, што калі зніжэнне працягласці INJ, то ў першыя 4 марс, дзе не адчуваю асаблівых вібрацый я-кала, а таксама l? і гэта я хацеў бы пазбегнуць гэтага.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    вы павінны адкрыць іншую дыскусію і паказаць, карту.. я нават не ведаю, што аўтамабіль, гэта..
    для часоў, я маю на ўвазе працягласці inj.. авансы ідуць закранутыя ў аснове тое, што вы хочаце ад рухавіка..
    Апошні раз рэдагавалася Chris156; 10-11-2012 ў 23:05
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    вы павінны адкрыць іншую дыскусію і паказаць, карту.. я нават не ведаю, што аўтамабіль, гэта..
    для часоў, я маю на ўвазе працягласці inj.. авансы ідуць закранутыя ў аснове тое, што вы хочаце ад рухавіка..
    Ок, было тое, што я хацеў бы ведаць, пагаворым пра жыцце. Затым apriro' абмеркаванне анамальныя Вібрацыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    загадзя ў дызель v? разлічваецца ў адпаведнасці з выдаткам, што, у сваю чаргу, v? ацэньваецца, пачынаючы ад часу ўпырску і ціску .. у любым выпадку, не ? трэба дакрануцца да іх, чаму? рухавік быў распрацаваны з шырокім допускам пачатку ўпырску проста паглядзець значэння ў карту, каб рэалізаваць яго, калі ен памыляецца ў incrementarli прадукцыйнасць горш... змяняюць некаторыя параметры, якія я тут апісваць, каб не прымусіць вас сумна... паспрабуйце, і вы ўбачыце..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    загадзя ў дызель v? разлічваецца ў адпаведнасці з выдаткам, што, у сваю чаргу, v? ацэньваецца, пачынаючы ад часу ўпырску і ціску .. у любым выпадку, не ? трэба дакрануцца да іх, чаму? рухавік быў распрацаваны з шырокім допускам пачатку ўпырску проста паглядзець значэння ў карту, каб рэалізаваць яго, калі ен памыляецца ў incrementarli прадукцыйнасць горш... змяняюць некаторыя параметры, якія я тут апісваць, каб не прымусіць вас сумна... паспрабуйце, і вы ўбачыце..
    цалкам згодзен, не трэба мяняць авансы на дызель (common rail), але на інжэктар помпы, у адваротным выпадку не ідзе моцны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    на інжэктары помпа не павінны збіць вас з панталыку паміж вуглом пачатку ўпырску і працягласць ўпырску... не c'? патрэбен мод, нават не свабодны? загадзя... гэта значыць пункту гледжання..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    на інжэктары помпа не павінны збіць вас з панталыку паміж вуглом пачатку ўпырску і працягласць ўпырску... не c'? патрэбен мод, нават не свабодны? загадзя... гэта значыць пункту гледжання..
    прабачце, я экспрэс шкоды змяніць час ўпырску на pde

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    працягваю пагадзіцца з вамі!!! не варта перашчыраваць з вельмі авансы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    змяніць або не змяніць авансы...гэта ? дылема!!!
    C'? адкрытая дыскусія на авансы.. таму што мы не будзем іх у гэтым гаворка, а удзельнічаюць усе..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    учора я зрабіў крыху па дарозе, з аўтамабілем, з першую карту крыс, не было вельмі дэфекту абаротаў нізкія, вядома, не ляцеў на нізкіх абарачэннях, але не як, калі я адчуў яго ўпершыню, так як ? мала, што вядома, што аўтамабіль, не ? пастаянна на нізкіх абарачэннях, пу? быць каталізатарам з паловай, усе нармальна? датчык паветра я праверыў у дыягназе, і гэта было выдатна...мы бачым, калі **** майстэрня(Мой бацька) вырашыў праехацца на машыне з маей машыны...у маіх раенах, кажуць, што шавец ходзіць у абутку дзіркі

Стар. 15 з 18 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •