Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Чытаць pin-код ключа

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60

Чытаць pin-код ключа

Я купіў Jeep grand cherokee 3.0 crd WK 2005 года, і стары гаспадар даў мне толькі адзін ключ, і, на жаль, не мае больш карт з pin-код, каб дубляваць.
    Мне трэба, каб аднавіць пін-код, у мяне інтэрфейс elm 327, што выкарыстанне з android крутоўнага моманту і, што, вядома, не дае мне ніякай інфармацыі па гэтай нагоды.
    Вы ведаеце, ці ёсць якія-небудзь праграмы ў спалучэнні з elm 327, што мне чытаць pin-код ключа, так што я магу прынесці вам дубляваць??
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    ты не думаеш, хто дублікаты ключоў, як самы абсталяваны і падрыхтаваны для цябе??
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў aldinik Visualizza Messaggio
    Я купіў Jeep grand cherokee 3.0 crd WK 2005 года, і стары гаспадар даў мне толькі адзін ключ, і, на жаль, не мае больш карт з pin-код, каб дубляваць.
    Мне трэба, каб аднавіць пін-код, у мяне інтэрфейс elm 327, што выкарыстанне з android крутоўнага моманту і, што, вядома, не дае мне ніякай інфармацыі па гэтай нагоды.
    Вы ведаеце, ці ёсць якія-небудзь праграмы ў спалучэнні з elm 327, што мне чытаць pin-код ключа, так што я магу прынесці вам дубляваць??
    Безумоўна, але там, дзе я пайшоў, каб выразаць ключ ( дзе дубляваць усе віды ключоў і пультаў дыстанцыйнага кіравання для аўто), мне сказалі, што іх не дублююць. У адваротным выпадку я б заплаціў без пытанняў.

Таксама вы хочаце, вы можаце прадубляваць ад мяне і дадаць ключ у иммобилайзер аўтамабіля, чаму я купіў праграму дыягностыкі для маей машыны ( WiTECH ), што дазваляе мне, сярод іншага, каб рабіць толькі тое, што мяне просіць pin-код з 4 лічбаў, што стары ўладальнік страціў.

На Джыпах яны папрасілі мяне 48 Еўра плюс пдв, каб даць мне код, і, шчыра кажучы, вы ўжо купілі і дыягнастычнае праграмнае забеспячэнне з яго скуры, і вы ўжо даўно ELM 327 мне было цікава, калі я мог бы нейкім чынам я мог бы атрымаць код.

На жаль, WiTech не дазваляе чытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    для атрымання pin-кода вам трэба, або інтэрфейс, які робіць з бд або рыдэр, памяці тыпу УПА і варта чытаць з унутранай памяці BSI або ў некаторых выпадках нават ад ключа отпаять памяць
    elm у такім выпадку і бескарысна
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Я думаў, што быць інтэрфейс OBD, вы можаце таксама зрабіць elm з якім-небудзь праграмным забеспячэннем, у прыватнасці. Я Witech з яго інтэрфейсам, канкрэтны дыягназ для Jeep/Chrysler, таксама можа дубляваць ключы, але што дзіўна не чытаць pin-код, boh?

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Я знайшоў праграмнае забеспячэнне, якое, магчыма, можа зрабіць у маім выпадку. Дадатак-Diagfca https://appcar-diagfca*****/en/зак...рандаў-чэрокі/
    хто-небудзь ведае? мне пацвердзілі, што закон таксама pin-код ключа ??

магчыма, што не існуе іншай альтэрнатывы? што не патрэба eeprom з адноснай dissaldazione чыпа ад платы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Я думаю, што, на жаль, табе прыйдзецца змірыцца з думкай, прачытаць пін-код праз obd з матэрыял ад 4 грошай у прыдачу, я таксама апынуўся ў такой жа сітуацыі з пежо 207, у адваротным выпадку вы не можаце перапраграмаваць пульт дыстанцыйнага кіравання з lexia, і я пайшоў у дылерскі цэнтр, з 30€ мне атрымаць пін-код ад дома маці, і я пазбягаў прысягі розныя паміж разборка, зборка перапраграмавання і г. д. і г. д.
    Алекс

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання