Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 41-50

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di zxrrr
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прачытайце яго да канца і postala, што я табе скажу адрасы правільныя.
    Выдатна! яшчэ раз дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    Ва ўсякім выпадку, дзякуй Errecinque, у наступны паспрабую, змяніўшы адрасы, якія вы адправілі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    З вопыту, і гэта ўжо праверана на розных аўто проста нават проста адмова электронікі з чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, nn прапануе цэнтральны фізікі як бы не ад не праблема, гэта забяспечана і праверана. (Неабходна адзначыць, аднак, што сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе)

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonios25 Visualizza Messaggio
    З вопыту, і гэта ўжо праверана на розных аўто проста нават проста адмова электронікі з чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, nn прапануе цэнтральны фізікі як бы не ад не праблема, гэта забяспечана і праверана. (Неабходна адзначыць, аднак, што сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе)
    Добрай раніцы, Антоніа, у мяне не было поўнай упэўненасці ў тым, што функцыі электрічным, пасля выдалення памылкі з дыягностыкі, другая траціна выкарыстання аўтамабіля, уключаецца ненармальнасць, нас сустракаў дарые праверце паведамленне пра памылку кажа: "клапан рэцыркуляцыі ог заблакаваны ў цэнтральны", механіка бездакорная, націскаючы на механізм з пальцам, мне здаецца, нармальна....ен страціў сілу электрарухавік!? Толькі я так магу выдаліць і тэкст дыягназу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    калі ў вас есць час, вы павінны ўбачыць, калі на самай справе, калі ўсе гэта працуе, у адваротным выпадку індыкатар будзе гарэць заўседы segnalandoti няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог, і іх або замяніць, або ў адваротным выпадку зачыніць усе, улічваючы, што механізм не працуе і скіньце справаздачу пра памылку ад ecu

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonios25 Visualizza Messaggio
    калі ў вас есць час, вы павінны ўбачыць, калі на самай справе, калі ўсе гэта працуе, у адваротным выпадку індыкатар будзе гарэць заўседы segnalandoti няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог, і іх або замяніць, або ў адваротным выпадку зачыніць усе, улічваючы, што механізм не працуе і скіньце справаздачу пра памылку ад ecu
    я думаю, што ў гэты момант павінен зачыніць усе і выдаліць памылкі з ecu...заўседы можна зрабіць з ECM?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    8
    Прывітанне errecinque, я выдаліў fap і загрузіў карту зменена, як гэта было прапанавана. Усе ок....машына ідзе, што ĕ задавальненне.
    Некаторы час таму я зачыніў egr толькі механічна з лісты, і я шляху некалькі км, лямпа гарыць....дзе-то тыдзень шпіен ĕ гарыць....дзіўна...avró мыцця ліст?
    Я не думаю, perchĕ на 147 у мяне есць перфараваныя лісты ад 6 мм, а індыкатар працягвае гарэць. У вас есць ідэя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі ў вас кіраванне egr выключана ў карту гэта нармальна, што не гарыць індыкатар.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    8
    Кіраванне сістэмы рэцыркуляцыі ог ĕ застаецца актыўнай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ultimo000 Visualizza Messaggio
    Кіраванне сістэмы рэцыркуляцыі ог ĕ застаецца актыўнай
    Калі вам удалося зрабіць тое switch off вы можаце спакойна адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог. Есць шмат прыкладаў на форуме, для гэтага ecu

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •