Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20

Абмеркаванне: 9.t7 Fiat 500 1.2 euro6

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй за адказ, буду чытаць як з дапамогай пінцэта і зваркі памяць, а для таго, каб убачыць, што адрозненні ёсць я хацеў зрабіць, акрамя таго, яшчэ адзін пытанне, я заўважыў, што з ktag вы можаце прачытаць некаторыя eeprom можа быць мэтазгодна, калі прылада гэта дазваляе, або ў любым выпадку, незалежна і ўсё лепш і лепш зваркі і прачытаць тыпу з Car PROG

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі інструмент дае магчымасць чытаць, а спакойна e2prom, і робіце рэзервовую копію ecu.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй за адказ ugoboss, я спрабаваў чытаць гэтыя памяці з k-tag , зрабіўшы рэзервовую копію, каб потым чытаць іх па асобнасці eeprom 95320 зменены з immo універсальны, а затым перапісаць, але, на жаль, ад дыягностыкі код памылкі, аб гэтым паведамляецца на змяненне ecu edc16u34 Вы, каб гэта было цікава, як ён вылічае кантрольную суму гэтых eeprom, перш чым перапісваць з ktag я заўважыў, што immo універсальны не пра кантрольную суму пасля змены файла, але кажа, што правярае, але як? , я заўважыў, што праграмнае забеспячэнне, як Meucci робяць кантрольную суму ў аўтамат, і ў любым выпадку я пацвярджаю, што чытанне з дапамогай пінцэта не на ўсіх ecu вы можаце зрабіць сутыкненне з гэтай edc16u34 я заўважыў, што на гэтым вы не можаце чытаць з дапамогай пінцэта або з дапамогай інструмента або отпаять eeprom дзякую тых, хто мяне можа навучыць, як разлічыць кантрольную суму на гэтыя eeprom або ў цэлым

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    чакае, што я прапускаю, тут я кажу пра ecu marelli 9fgf, цяпер ты кажаш пра edc16u34 vag, не змяніць тэму на тую ж тэму, калі вы хочаце, каб адкрыць іншы і экспарту, і новая праблема, ва ўсякім выпадку, як правіла, калі вы робіце нерухомасці на eeprom я не выпраўляю, але ёсць уў, што табе робяць. на многіх эбу, калі вы робіце нерухомасці ў дыягназе ў вас памылка на immobilazer але і нармальна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    Для таго, каб зрабіць частковае трэба чытаць e2p з праграмістам, як і я-тэрміналаў, напрыклад... і тады вы riverginare код і перапісвае ўнутры і як мона забраць новы код.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Я прашу прабачэння, з Ugoboss для легкі паварот тэмы, што я зрабіў, на мой апошні пост і я дзякую яго ,і я пытаюся dj piex калі riverginatura, што я хачу зрабіць, як гэта можна зрабіць без праграм, калі яны ведаюць, шаснаццаткавыя значэння змяніць на eeprom гэтай 9fgf

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў teamfox Visualizza Messaggio
    Я прашу прабачэння, з Ugoboss для легкі паварот тэмы, што я зрабіў, на мой апошні пост і я дзякую яго ,і я пытаюся dj piex калі riverginatura, што я хачу зрабіць, як гэта можна зрабіць без праграм, калі яны ведаюць, шаснаццаткавыя значэння змяніць на eeprom гэтай 9fgf
    значэння змяняюцца ад sw ў sw, на я-тэрміналаў, напрыклад, гэта спецыфічная функцыя, каб зрабіць гэта, ці я ручной, я раблю спробы скінуць зон мала, каб раз і тэсты, дзе правільны тэст за тэстам... скід зоны ў e2p і пішу, і спрабую, пакуль не знайду правільны вобласці..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў teamfox Visualizza Messaggio
    я спадзяюся, што было ясна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Дзякуй Dj piex для яснасці , і адказваю , я зразумеў сістэму, і я думаю, што гэта цяжка для мяне таксама, таму што я павінен отпаять і прылітаваць, некалькі разоў eeprom або зварыць папярэдне ў дзверы, eeprom, sop спружыны для таго, каб рабіць тэсты , усё роўна спрабую прачытаць отпаять eeprom, а паміж тым на гэтых ecu зразумець, што розніца ёсць, чытанне з суппорта і отпаять ўжо, калі б не было розніцы, з абцугамі, зрабіць значна раней,ва ўсякім выпадку, калі гаворка ідзе аб абнуленні ён мае намер паставіць FF ў шаснаццатковай? Яшчэ раз дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    62
    Хацела адправіць паказанні eeprom, хто мне можа дапамагчы, я не разумею як гэта зрабіць

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •