Я чуў, што нават корпуса elix алей 5w40 ? вельмі добрае алей, нават лепш, чым bardahl.
Я чуў, што нават корпуса elix алей 5w40 ? вельмі добрае алей, нават лепш, чым bardahl.
Як я бачу, з улікам таго, што масла я выпрабаваў даволі шмат некалькі тыпаў аўто, я магу сказаць, што добра ці дрэнна, усе яны, колькі добрых, проста выбраць тып алею падыходзіць да характарыстыках рухавіка і марка, па меншай меры, вядомы, акрамя, безумоўна, паходжання, бо існуе шмат кантрафактнай прадукцыі, selenia на ўсе, з якім мой кліент учора быў аб'яднаны экскурсійнае да 156. А не трэба выбіраць у залежнасці ад тыпу выкарыстання, што робіць кліент, у дадатак да ўмоў працы рухавіка, у якім яна ўстаноўлена.
Напрыклад, калі вы кладзеце алей 5/40 або 5/30 ў рухавіках Vw, фарсункі, помпа, першая серыя, тып 130cv, вы заўважыце, спажыванне перабольшаныя, і, запэўніваю вас, ідзе значна лепш, чым на 10w40 або нават 15w40. У fiat у benza малога водазмяшчэнні, апошніх версій, што ўключае ў сябе ? на 15w40 так як у расход і ўсе астатняе, асабліва калі аўто выкарыстоўваецца на кароткіх участках.
Акрамя таго, фіксаваная нізкіх градацый пу? быць sfatata проста наведаўшы l'******** і характарыстыкі, рэкамендаваныя вытворцам. Mercedes, напрыклад, у раенах, дзе не падае ніжэй за 15? для дызельных рухавікоў загадвае 15w40, і не ? l0unico.
я заўседы выкарыстоўваў red line, калі я rx8, выдатнае алей....я на 10w40, улічваючы, што ў рэгіене ў нас няма праблем ва ўмовах нізкіх тэмпературцяпер на 500 abarth, я выкарыстоўваю royal purple........
я магу сказаць, мая espeienza жыць... мой сябар на golf 3 серыі, з турбінай, плюс, ен заўседы выкарыстоўваецца алей barbhal xtc з fullerene.... ebb? я магу сказаць, што мы выцягнулі чэрвеня турбіна пасля за 200 000 км для " яшчэ адзін upgrade ebb? мы можам сказаць, што алей сапраўды робіць цуды.... турбіна xfetta, як калі б яна была змантаваная далей ўчора!!!
праблема ў румыніі ? што калі вы пакладзеце ў дабавак, тефлон падыходзіць табе кавалкі...таму што, як ты сказаў ? ужо дабаўка.. я пацвярджаю, што ? топ.
але праблема ? што або пакладзеце новы рухавік, або спачатку трэба зрабіць апрацоўку для выдалення шумавіння або лакі..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
я чуў аб гэтай праблеме на тэмпературу..але не памятаю на колькі градусаў ен казаў, але было вельмі шмат.. мы кажам, што для вулічнага выкарыстання ? выдатны кампраміс. калі потым перайсці на бег і ў вас цяжкія змены ? лепш выкарыстоўваць масла, дэталі.
я на наступны курс я хачу паставіць на motul x-cess .. я чуў аб ім занадта добра..і цэны son змест.
я andr? зноў red line......адно слова: выдатна.!!