Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 74
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Edc15c2 sw :392 і 600 у той час як версія 955-932 гэта с7 і версія 85 л. с. пацвярджаю, dragusdrake

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    89
    нарэшце, яны дабраліся кабелі, як пеўнік, што mpps абодва кітайскія клоны. Падлучаныя да машыны, яны абодва маюць ініцыялізацыі эбу і прачытаў conetnuto захаваць у файл bin.
    Цяпер, як толькі я час спрабую надаць карце рэтушшу. У вас ёсць парады ў дачыненні да...меры засцярогі прыняць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    89
    Bsera назад пасля некаторы час, я спрабую вярнуць у адпаведнасці з тым, што я спрабаваў зрабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    добра! дайце нам ведаць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    89
    Такім чынам, я пагульваючы на дадзены момант з праграмным забеспячэннем і mis пачуццё, winols, як адзін з лепшых. Так як па-ранейшаму не разумею, якія карты, каб падправіць шукаю damos для winols.

Цяпер тэхнічны пытанне...але калі дастаць блок кіравання ідэнтычная маёй (955-392)...мог бы замяніць яго прама з маёй машыны або няма?
    У выпадку адмоўнага, што мне трэба перакадаваць перад мантажом, каб мець функцыі?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    89
    я выправіў некаторыя файлы змененыя, але мая падрыхтоўка пакуль не дазваляе мне ацаніць.
    Параўнайце з арыгіналам, я заўважаю, вядома, адрозненні, і я магу зразумець, у бок палітыкі, але я не магу ацаніць якасць/дабра саміх файлаў.
    Усе файлы маюць мадыфікаваны драйвер wish1, TQ limit, Driver wish 2, жорсткі 1, жорсткі 2.
    Іншыя галасы, замест таго, змяняюцца некаторыя, а іншыя няма.
    Прыкладаю файлы. Дзякуй вам, што вы можаце даць некаторыя карысныя рэкамендацыі, каб выбраць патрэбны файл або, па меншай меры, каб зразумець кожную карту, што асаблівасці ёсць.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jan 2017
    Паведамленні
    89
    ёсць хто-небудзь?...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прывітанне, то ў першую чаргу трэба размясціць ваш зыходны файл, сярод усіх тых, размешчаныя не здаецца, што я яго бачыў, і ты не можаш чакаць, што хто цябе павінен праверыць вашыя змененыя файлы, калі я паеду яго шукаць, потым, калі хочаце савет-пакладзеце ўсе лічбы, sw і hw, і значна больш правільным і ў выпадку, калі адзін хоча шукаць арыгінал вы, напэўна, знойдзеце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у любым выпадку ваш зыходны файл знаходзіцца тут.

http://www.professionalchiptuning.ne...ght=1037351392
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    Citazione Першапачаткова Напісаў vince59 Visualizza Messaggio
    Такім чынам, я пагульваючы на дадзены момант з праграмным забеспячэннем і mis пачуццё, winols, як адзін з лепшых. Так як па-ранейшаму не разумею, якія карты, каб падправіць шукаю damos для winols.

Цяпер тэхнічны пытанне...але калі дастаць блок кіравання ідэнтычная маёй (955-392)...мог бы замяніць яго прама з маёй машыны або няма?
    У выпадку адмоўнага, што мне трэба перакадаваць перад мантажом, каб мець функцыі?

Дзякуй
    вы можаце ўзяць эбу ідэнтычныя ў руінах гэта зрабіць кланаванне ў bdm

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •