Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    72

Водгук карта giulietta 1.6 105hp

Усім прывітанне,я зрабіў гэтую карту, дзе гэта было зроблена defap egr off і павелічэнне прадукцыйнасці

праблема менавіта ў гэтым апошнім пункце,прадукцыйнасць павялічылася ледзь-ледзь,хацеў бы спытаць, калі хто-то мог бы зірнуць і сказаць мне, (з winols, дзе я магу знайсці крывыя, час ўпырску, абмежавальнік і ціску турба)

Прыкладаю файлы:
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    ECU павінен быць EDC16 c39, але файл КРЫЧЫ, не падобна на арыгінал, таму не магу паглядзець, як на самой справе мод адрозніваюцца ад арыгінала. Паспрабуйце паставіць HW і SW ECU. Наколькі я бачыў мод, не дрэнна. Аднак, паўтараю, я не разумею, як гэта было павелічэнне. Абмежавальнік крутоўнага моманту, rail і турбонаддувом могуць ісці добра. Час ўпырску, калі вы не ведаеце, як рухацца, і, калі карта не занадта шмат цягі не чапаў. АЛЕ.... чуем, хто-то больш, брава!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    72
    Ecu-гэта edc17c49
    Выкарыстоўвайце winols, каб убачыць адрозненні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Вы можаце выкарыстоўваць WinOls, больш прафесійны або ECM Titanium або любы рэдактар. Нагрузку да ГАДЗІНЫ, затым мод, і адзін раз адкрыць паглядзець адрозненні.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    72
    Для мяне, што я пачатковец прызнаць крывыя, гэта не лёгка,гэта займае ў мяне шмат часу без damos або драйвер для winols.
    Але цяпер я бачу, што-небудзь знайсці ў сеткі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    эбу і edc17c49, і быў выдалены Torque Monitoring для максімальнага крутоўнага моманту , і зменены педалі - турба - наддува - ціск алею - абмежавальнікі press. нафта - і абмежавальнікі крутоўнага моманту - зняў egr і fap, мне здаецца дзіўным, што змены вы адчуваеце сябе няўтульна, у любым выпадку вы можаце звярнуцца ў тых, хто цябе зрабіў для тлумачэнні.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    72
    ugoboss, але з якой праграмай вы бачыце гэтыя змены?
    я выкарыстоўваю winols, але без damos адкуль ты ведаеш пра карты?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    пазнаеш на вока, пасля некалькіх гадоў змены, мы кажам, што, па меншай меры, карты, галоўным чынам, размешчаны ў парадку :-)
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    72
    Для таго, каб распазнаць іх на вока можна прыняць як сігнал гэта кіраўніцтва?
    Для таго, каб паслаць больш дызельнага паліва, якія карты я павінен падправіць?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    не маглі б вы паказаць, якія з гэтых змяненняў у файл mod, якія ўплываюць на крутоўны момант маніторынгу? дзякуй

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •