тады зірніце на фаза ўпырску са старымі картамі..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Даруй, што спазнілася...я пераправерыў некалькі разоў і нічога...я прыйшоў да высновы, што віна выхлапу...таму што ў мяне усталяваны перепускной клапан...і ўлічваючы, што вы паставілі перад гнуткай, па-мойму, для гэтага месца не можа "загрымець"...калі я заўважыла, што гэта ў мяне разгрузка толькі з каталізатарам...тады мне прыйшлося сабраць глушыцель (па зразумелых прычынах) і так як не з'яўляецца здаровым для турба мець яго спампаваць, я ўсталяваў перепускной клапан...
паспрабуйце з абмежавальнікам абаротаў,перамяшчае біт абаротаў у хвіліну, і паспрабуйце,будзе значна хутчэй, як стрэл.
Вы таксама можаце зрабіць на абмежавальнік абаротаў. Адзін біт месца ў 6000giri ўсталяваць, як лепш, як вы хочаце. Я не хачу ВЫКЛАДВАЦЬ,ты ведаеш, я пацеў, каб атрымаць гэтыя ВЫНІКІ...............
Паспрабуйце гэтыя..
798DA
Lower eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)
conversion engine speed/1/мін
-
0
- 0 6000.00
798DC
Upper eng. speed threshold, electric-shutoff (1x1)
-
0
- 0 6001.00
7BA40
Upper engine speed threshold for main injection correction (1x1)
-
0
- 0 6000.00
ты ведаць, што я працягваю шукаць што-то..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Добры вечар...рабіць няма чаго...Cinqueturbo, я паспрабаваў біт, што ты сказаў, і нічога не мяняецца...
Frenk85, цікаўнасць... біт, што вы кажаце, існуе, на мой эбу? edc15c7? я спрабаваў, нават нейкі "" трохі, але без выніку!