Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-25 25 -

Абмеркаванне: Alfa 147 jtd 115л. з turbo 140cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    22
    Кіраўніцтва аб тым, як зрабіць змены ў эбу не знойдзеш ніколі...Будзе скончана праца, хто апрацоўвае эбу...Хоць, калі добра пашукаць, то некалькі карысная інфармацыя пра...каб зразумець што-то больш, хоча, каб мы damos з winols для edc15c7, столькі часу і столькі выпрабаванняў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я і дэйман гэта не спецыяльна для мяне, але добра ж....а я стараюся, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Асвяжыць абмеркаванне, пасля некалькіх тэстаў я змог зразумець, у чым была праблема... праблема была loscrico, што я зрабіла цалкам ****** і, што ведаю, па якой прычыне ў верхняй лёгка падняцца ціск турбо... З спартыўны выхлап, я вырашыў, і машына таксама мае большы крутоўны момант.... Нарэшце я вырашыў, што так я магу прысвяціць сябе адлюстраванне... як Раз раблю карту месца...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Асвяжыць абмеркаванне, пасля некалькіх тэстаў я змог зразумець, у чым была праблема... праблема была loscrico, што я зрабіла цалкам ****** і, што ведаю, па якой прычыне ў верхняй лёгка падняцца ціск турбо... З спартыўны выхлап, я вырашыў, і машына таксама мае большы крутоўны момант.... Нарэшце я вырашыў, што так я магу прысвяціць сябе адлюстраванне... як Раз раблю карту месца...
    Зліўны шланг прамой, я няправільна напісаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Калі карту, хто-то мне руку?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы