"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
арыгінал ідзе, то напісаў вышэй, не бачу зменаў, накіраваных на перапынак турбіна, 150 кропак турба на тыя трымаюць, я бачыў таксама загрузіць больш, то, натуральна, я даў хуткі погляд.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Добры дзень, другі файл-гэта тое, што запампаваў ад маёй машыны, але файл ўжо адлюстроўваецца гэта не было зроблена мной, але ўжо купіць такі аўтамабіль, аднак у той жа час мне ўдалося аднавіць арыгінальны файл з ж мадэль аўтамабіля, нумар блока кіравання і праграмнага забеспячэння, а вось калі хто-то можа праверыць іх абодва, што б зразумець адрозненні, калі яны перабольшаныя, тое, што я ведаю, гэта тое, што аўтамабіль ужо з месца да розуму без паскарэння свіст турбіны занадта, на мой густ, і можа быць выклікана гэта парушэнне ўбачыў, што паветраводы алею усе былі ўжо правераны
20190213_163132.jpg
я спрабаваў загрузіць фота тэсту, турбіна новая, усталяваны набыты ў лютым, і гэта плюс у любым выпадку вы я загрузіў зыходны файл у іншы гольф на ecm і на турбіну вынікі загружаныя у адрозненне значэнне 150 пунктаў, але гэта ў працэнтах? г. зн. 150%??? я ўсё роўна спрабаваў загрузіць файл у гольф, якія я знайшоў арыгінальны, але не магу ўставіць, не магу знайсці пункт "загрузіць файл"; была выдаленая або не бачу?
прабачце, вось арыгінальны файл без зменаў ўзялі ад іншай гольф 5 з такім жа кодам рухавіка; жа код абсталявання бу і таго ж праграмнага кода, блок кіравання, такім чынам, вы можаце глядзець і дайце мне ведаць, што здарылася
ок, значыць з-за кантрольнай сумы, якое адрозніваецца на два эбу? але вы не павінны рабіць гэта ў аўтаматычным kess 2.47 калі я іду, каб загрузіць файл на эбу, па крайняй меры, так мне здаецца, што ложак вакол.
Аднак я раблю па-іншаму, каб вярнуць аўтамабіль у зыходнае значэнне: на практыцы пасля загрузкі дадзеных эбу арыгінал даверанасці і тых, хто ў маёй машыне ў раздзеле зменены файл я пайшоў, каб адкрыць карты, што ўзнікаюць змены і ў раздзеле, выберыце, дзе, унесеныя змены, выбраўшы пункт капіяваць КРЫЧЫ мне вярнуць параметры ў зыходнае значэнне, каб амаль усе карты, за выключэннем наступных:
ін'екцыі parzializzato (Map1) (3)
ін'екцыі parzializzato (Map1) (1) (Boost x RPM) (4)
arricch. паскарэння (7)
прэс-turbo f (temp.) (4)
абмежавальнік крутоўнага моманту (3)
у асноўным усе карты, дзе прысутнічаюць некалькі карт: як абараніцца, не робіць мяне усталюйце сцяжкі ў дадатку я змясціў малюнак, ўзор таго, што паказвае, напісана ў ніжняй вылучаныя сінім20190213_190750.jpg
як я магу абыйсці гэтую праблему?
калі вы выкарыстоўваеце ECM правай клавішай мышы 2 выберыце пункт у правым верхнім куце кнопку, каб вярнуць
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."