я хацеў бы паведаміць з праграмы бясплатныя карысныя x дыягностыка матацыклаў у выкарыстанні з kkl або elm 327
tunerECU
ducatidiag;
знайсці іх у сеткі і бясплатна.
я хацеў бы паведаміць з праграмы бясплатныя карысныя x дыягностыка матацыклаў у выкарыстанні з kkl або elm 327
tunerECU
ducatidiag;
знайсці іх у сеткі і бясплатна.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ciaoa ўсе,
вы можаце паказаць іншыя праграмы дыягностыкі для матацыклаў?
Дзякуй
праграмнага забеспячэння, не c'? як, напрыклад, у аўтамабілі мноства, але калі вы павінны рабіць гэта як прафесіянал, і вы мультыбрэндавых вы можаце купіць тэхас, ідзе выдатна, і вы можаце таксама кланаваць ключы.
тэхас або texa?
я на працы, я motorscan, і я павінен сказаць, што працуе вельмі добра на матацыклах
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
добра, б нават pin-out, таму што матацыкл не год obd ці я памыляюся?
на транспартных сродках, такіх як ducati або ьі і іншыя маюць раз'ем obd стыль, кабель 3 pin fiat punto...
P.S. motorscan знаходзіцца ў сетцы?
Дзякуй
матацыклы не маюць раз'ем EOBD, адзіны ў тую разетку ? трыумф
у motorscan не знаходзіцца ў сеткі ? тэстар дыягностыкі рэальнага, а не праграма для ўстаноўкі на ПК
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]