віншуем брава
віншуем брава
выдатная праца! калі вы даручаеце таксама damos родам 147 я магу супрацоўнічаць, я таксама, і на выпадак, калі стварыць map pack таксама для alfa mito €5 абсталяваны таксама edc16c39 маючы зыходны файл, атрыманыя ад аўто майго сябра
Алекс
Гэта класіка, якая ўжо даўно.. думаю.
У любым выпадку, вы знойдзеце ў дадатку.
Калі б я знайшоў спосаб для таго, каб спампаваць Супраць. файлы, арганізаваць усё ў першы пост, а хто прыходзіць, не павінен слізгаць 1000 старонак, каб знайсці ўсю інфармацыю.
Сапраўды вельмі карысна
Кошт размясціць map pack з новым дадаткам.
Сёння я тэставаў магчымасць "адключыць" кантроль лямбда і кіравання pcr проста праз крывыя гістарэзісу прыведзены...
Гэта вельмі карысна, на мой погляд, протоколировании з абедзве функцыі выключаны так, каб бачыць, ФАКТЫЧНА, што робіць карту прамой сувязі VNT.
Я ўсе адрамантаваў зменнай геаметрыі з pid ўведзеныя і ў святле часопісы, якія я зрабіў сёння, я зразумеў, наколькі бескарысна/недакладна, як метад працы.
Ухіляючы кожны аўтамабіль, карэкцыі і рэгулявання машыны вы бачыце на самай справе, калі вы знаходзіцеся па-за і вы можаце працаваць у надзвычай больш дакладнай і мэтанакіраванай.
Гэта, як гаворыцца, чытаю і адчуваю сябе па-ранейшаму ў кола людзей, якія называюць пікі "наддува" і, што правіла, каэфіцыенты ПІД "густ".
Не існуе нічога такога. Гэта не пытанне мастацкай... але і тэхніку. Паняцце Пікавага ціску і пастаяннага ціску, гэта проста глупства.
Калі ў вас ёсць пік і сталым, гэта значыць, што не была адрэгулявана правільна змянянай геаметрыяй.
Рэкамендую вам зрабіць, гэта паспрабаваць і паглядзець, калі гэта праўда ці не.