Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 16 з 16

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    віншуем брава

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    выдатная праца! калі вы даручаеце таксама damos родам 147 я магу супрацоўнічаць, я таксама, і на выпадак, калі стварыць map pack таксама для alfa mito €5 абсталяваны таксама edc16c39 маючы зыходны файл, атрыманыя ад аўто майго сябра
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Гэта класіка, якая ўжо даўно.. думаю.
    У любым выпадку, вы знойдзеце ў дадатку.

Калі б я знайшоў спосаб для таго, каб спампаваць Супраць. файлы, арганізаваць усё ў першы пост, а хто прыходзіць, не павінен слізгаць 1000 старонак, каб знайсці ўсю інфармацыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў gionag Visualizza Messaggio
    Гэта класіка, якая ўжо даўно.. думаю.
    У любым выпадку, вы знойдзеце ў дадатку.

Калі б я знайшоў спосаб для таго, каб спампаваць Супраць. файлы, арганізаваць усё ў першы пост, а хто прыходзіць, не павінен слізгаць 1000 старонак, каб знайсці ўсю інфармацыю.
    дзякуй, дзень толькі я 2 хвіліны я таксама ўдзельнічаю
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Сапраўды вельмі карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Кошт размясціць map pack з новым дадаткам.
    Сёння я тэставаў магчымасць "адключыць" кантроль лямбда і кіравання pcr проста праз крывыя гістарэзісу прыведзены...
    Гэта вельмі карысна, на мой погляд, протоколировании з абедзве функцыі выключаны так, каб бачыць, ФАКТЫЧНА, што робіць карту прамой сувязі VNT.
    Я ўсе адрамантаваў зменнай геаметрыі з pid ўведзеныя і ў святле часопісы, якія я зрабіў сёння, я зразумеў, наколькі бескарысна/недакладна, як метад працы.

Ухіляючы кожны аўтамабіль, карэкцыі і рэгулявання машыны вы бачыце на самай справе, калі вы знаходзіцеся па-за і вы можаце працаваць у надзвычай больш дакладнай і мэтанакіраванай.

Гэта, як гаворыцца, чытаю і адчуваю сябе па-ранейшаму ў кола людзей, якія называюць пікі "наддува" і, што правіла, каэфіцыенты ПІД "густ".
    Не існуе нічога такога. Гэта не пытанне мастацкай... але і тэхніку. Паняцце Пікавага ціску і пастаяннага ціску, гэта проста глупства.
    Калі ў вас ёсць пік і сталым, гэта значыць, што не была адрэгулявана правільна змянянай геаметрыяй.

Рэкамендую вам зрабіць, гэта паспрабаваць і паглядзець, калі гэта праўда ці не.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •