Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

Палярнасць у Кх... вы можаце гэта выправіць?

Прывітанне ўсім, добрае раніца.

Цалкам ад пялёнкі я прымацаваў чырвоны з чорным і чорны з чырвоным..., што вы хочаце, што сказаць больш.... потым я ўключыў блок харчавання :/

цяпер інструмент працуе для чытання ў школе, што я спрабаваў, але не падае харчаванне на эбу. магу зрабіць толькі чытанне харчавання эбу ад блока харчавання.

Цікава, калі хто можа дапамагчы знайсці кампаненты, якія згарэлі.

Мне здаецца, што перш чым аб'ядноўваць будзе ******* чырвоны індыкатар прыбора свеціцца толькі крыніца харчавання 12В, без падлучэння да usb, але не ўпэўнены, што я гэта памятаю.

У мала вопыту, што я, здаецца, вызначыў супраціў або R 178 ад 10.
    я пакінуў падключыць і ўсталяваць перамычку з эквівалентам, але па-ранейшаму не бачу, чырвоны святлодыед будзе гарэць.

Тое, што яшчэ горш, моцная верагоднасць таго, што будзе ці таксама R 180, гэта накшталт прыцэл на адзін з шаўкаграфіі бачыў, што я не знаходжу ніякай пераемнасці з лесвіцы імпедансу паміж цэнтрам і вонкавым кольцам; у гэтым я бесперапыннасці, без імпеданс паміж ўнутранымі кольцамі.

ці ведаеце вы сказаць мне, як я павінен праверыць, ці даць нейкі спосаб, каб "абыйсці яго".

Любы савет і больш, што добра прымаю.
    Дзякуй
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не магу табе дапамагчы, для рэзістараў, але я пацвярджаю, што чырвоны святлодыед загараецца, калі еду ў кв з 12, а не тады, калі вы прыкладае яго да usb пк.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, добрае раніца.

Цалкам ад пялёнкі я прымацаваў чырвоны з чорным і чорны з чырвоным..., што вы хочаце, што сказаць больш.... потым я ўключыў блок харчавання :/

цяпер інструмент працуе для чытання ў школе, што я спрабаваў, але не падае харчаванне на эбу. магу зрабіць толькі чытанне харчавання эбу ад блока харчавання.

Цікава, калі хто можа дапамагчы знайсці кампаненты, якія згарэлі.

Мне здаецца, што перш чым аб'ядноўваць будзе ******* чырвоны індыкатар прыбора свеціцца толькі крыніца харчавання 12В, без падлучэння да usb, але не ўпэўнены, што я гэта памятаю.

У мала вопыту, што я, здаецца, вызначыў супраціў або R 178 ад 10.
    я пакінуў падключыць і ўсталяваць перамычку з эквівалентам, але па-ранейшаму не бачу, чырвоны святлодыед будзе гарэць.

Тое, што яшчэ горш, моцная верагоднасць таго, што будзе ці таксама R 180, гэта накшталт прыцэл на адзін з шаўкаграфіі бачыў, што я не знаходжу ніякай пераемнасці з лесвіцы імпедансу паміж цэнтрам і вонкавым кольцам; у гэтым я бесперапыннасці, без імпеданс паміж ўнутранымі кольцамі.

ці ведаеце вы сказаць мне, як я павінен праверыць, ці даць нейкі спосаб, каб "абыйсці яго".

Любы савет і больш, што добра прымаю.
    Дзякуй
    бачу дыёдаў ў непасрэднай блізкасці ад уваходу (ад малюнка так, я, здаецца, каб убачыць) кантралюе нават тыя, ставяць іх у якасці абароны ад зваротнай палярнасці (гл. жорсткі дыск кампутара), проста замяніць і ўсё вяртаецца, каб працаваць
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Дзякуй за каштоўныя парады. нават упэўненасць у тым, што чырвоны святлодыед павінен загарэцца, гэта вельмі дапаможа.
    Дыёды я праверыў іх ўстаноўкі на карту, і ў мяне склалася ўражанне, што (на жаль) не скакаць.. гэта адзін брэнд, B4 (эквівалент ss0540) і на двух чытаю ET GP 518 (але не было знойдзена ні аднаго супадзення гэтага кода).. зраблю іншыя тэсты на іх, каб убачыць, калі я пераходжу на святлодыедныя, але я ўсё яшчэ шукаю datasheet, каб не рабіць іншых пашкоджанняў bypassandoli, перш чым зняць.
    між тым, дзякуючы і абнаўленне, калі ў мяне ёсць навіны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    Дзякуй за каштоўныя парады. нават упэўненасць у тым, што чырвоны святлодыед павінен загарэцца, гэта вельмі дапаможа.
    Дыёды я праверыў іх ўстаноўкі на карту, і ў мяне склалася ўражанне, што (на жаль) не скакаць.. гэта адзін брэнд, B4 (эквівалент ss0540) і на двух чытаю ET GP 518 (але не было знойдзена ні аднаго супадзення гэтага кода).. зраблю іншыя тэсты на іх, каб убачыць, калі я пераходжу на святлодыедныя, але я ўсё яшчэ шукаю datasheet, каб не рабіць іншых пашкоджанняў bypassandoli, перш чым зняць.
    між тым, дзякуючы і абнаўленне, калі ў мяне ёсць навіны
    Калі ласка, праверце, ці есць напружанне на дыёдамі, таксама могуць быць Стабилитронов, вы можаце паспрабаваць отпаять такім чынам, каб зразумець, ці з'яўляюцца яны іх для абароны ад інверсіі палярнасці або, каб выпрастаць напружанне на ўваходзе, калі я іх у першы пазоў павінен працаваць отпаять калі для другога сувязі нічога не мяняецца
    Алекс

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •