Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    я ўвесь зараз да гэтай машыне, і наогул-мне здаецца дзіўным, што механічныя, да якіх звярнуўся мой брат, мы яшчэ не выявілі дэфект. Вось што вы бачылі да гэтага часу: дэфект робіць менавіта ад таго, калі быў пастаўлены новы рухавік, скараціць у некалькі разоў з фільтрамі, новыя, апошні механік кажа, што помпа нізкага ок, але я чакаю манометр, каб праверыць чалавека, у дыягностыцы я бачыў тое ж, што бачылі іншыя, да гэтага часу, maf ок, ціск паліва вымяраецца ў адпаведнасці з гэтай мэтай, падчас выпрабаванні з графічныя параметры значэння ідуць выдатна да выключэння аўтамабіля, адзіны параметр, які змяняецца, гэта паскаральнік, які ідзе на 100% за два секунд, перш чым згаснуць. калі трымаць педаль газу на 90% я магу смела ісці на 160км/ч на працягу доўгага часу без якіх-небудзь праблем. Цяпер яна ездзіць з дадаткам для ачысткі, убачыць, калі яна паляпшае. на дыягностыцы нічога не паказвае для інжэктараў, не прымушае мяне ўбачыць, memmeno выправіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Памыляешся цалкам зрабіць дыягностыку з delphi.. будучы FIAT выкарыстоўвае дыягностыкі FIAT, які дае ЎСЁ, што неабходна, у той час як delphi з'яўляецца універсальным і не бачыш, тваю маці.
    Для праблемнай акселератара, зрабіце дыягностыку і паглядзіце ў % педалі, калі ўзгадняецца з ходу педалі, што гэта можа быць потенциометр няспраўнасці або боды-няспраўны (мае цела, у гэтым аўто??)
    Дэфекты з скрынкай-рухавік там можа стаяць, але, будучы заўсёды 937, ад 1000 да 2000, не мяняецца нічога, што магло б даць табе такія праблемы..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    вы страціце менш часу, каб дэмантаваць рэгулятар ціску паліва з-за common rail убачыць, калі знайсці метал і даць яму добры чысты сабраць і выпрабаваць машыну, што рабіць, тысячы іншых доказаў, павер..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я павінен зрабіць камплімент cinqueturbo, мне ўдалося знайсці рэгулятар ціску і ў крэдыт, я спрабую l аўто і да гэтага часу не вярнуўся, праблема, чакаю яшчэ некалькі дзён, каб прэтэндаваць на перамогу, але, магчыма, мы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    безумоўна, гэта праблема, калі рухавік выключаецца, гэта таму, што эбу ён чытаў нейкі параметр не ідзе, тыпу залішні ціск ці недастатковае ціск ў рампы і не фарсункі, не кадуецца, таму я параіў праверыць помпа, яшчэ лепш, калі гэта рэгулятар ціску ў рампы, як ён выказаў здагадку, cinqueturbo, пазбягаючы біцца галавой аб рэчах, якія не па цэнтру
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    вы страціце менш часу, каб дэмантаваць рэгулятар ціску паліва з-за common rail убачыць, калі знайсці метал і даць яму добры чысты сабраць і выпрабаваць машыну, што рабіць, тысячы іншых доказаў, павер..
    Citazione Першапачаткова Напісаў амін Visualizza Messaggio
    Я павінен зрабіць камплімент cinqueturbo, мне ўдалося знайсці рэгулятар ціску і ў крэдыт, я спрабую l аўто і да гэтага часу не вярнуўся, праблема, чакаю яшчэ некалькі дзён, каб прэтэндаваць на перамогу, але, магчыма, мы.
    Вядома, віншую cinqueturbo... шмат менш, чым у механічных, што яны ў нагрузку да аўто..
    p0191 было напісана ў пачатку паста каля дзесяці дзён таму... а потым разгаварыліся з другога і думала, што гэта ўжо было зроблена, праверкі або замены, выключаны памылкі і няспраўнасць па-ранейшаму прысутнічае.
    Віншуем таксама з амін, што ён даў, каб зрабіць, і я б сказаў, што яна вырашаная.

ну,

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •