Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31

Абмеркаванне: Праблема Гольф 6 2.0 TDI

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22

Праблема Гольф 6 2.0 TDI

Добрай раніцы ўсім, аўтамабіль асвятляе, выдатна працуе на халастым ходу, рухаецца па раўніне без паскарэння. У момант, калі ён перавышае 1300-1400 абаротаў, рухавік глухне, рэзка, з кантрольная лямпа свечак напальвання і рухавік гарыць. Памылка P0203, няспраўнасць ланцуга інжэктара № 3 па. Гэта адбылося пасля таго, як вечка ECU (EDC17CP14) быў адкрыты для чытання ў boot mode. Падазраю, што маленькі кампанента на процілеглы бок друкаванай платы, як паскакаў прэч падчас адкрыцця. Калі хто-то ёсць экю роўна працуе, хто можа праверыць, прыкладаю фатаграфію, дзе я думаю, што-то не хапае. Дзякуй за любую дапамогу
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Hello фота ў зум не выразныя.. отпаяйте супраціў? smd бок і вымярэння імпедансу вы знайшлі роўных і рэшткі..
    не разумею, як ты прыйшоў туды.. выкарыстоўвайце адвёрткі і зубілы? з 50 еўра ты працуеш на гэтых ECU купіць здымніка спецыяльныя і гэтак далей.
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Hello фота ў зум не выразныя.. отпаяйте супраціў? smd бок і вымярэння імпедансу вы знайшлі роўных і рэшткі..
    не разумею, як ты прыйшоў туды.. выкарыстоўвайце адвёрткі і зубілы? з 50 еўра ты працуеш на гэтых ECU купіць здымніка спецыяльныя і гэтак далей.
    Сапраўды гаворка ідзе пра эбу майго аўтамабіля. Я рамонт плат тэкстыльных машын. Я выкарыстаў адвёрткі і я не ўцёк ніхто. Я толькі заўважыў, што падчас ўздыму вечка сілікону выцягнуў на ўкладку на два міліметра ў гэтым куце . Я прыехаў туды, каб шукаць няспраўнасці. Кампанент адсутнічае ў чырвоны круг, гэта не праблема. У жоўты круг, я нават не ведаю, калі ёсць жаданне рэзістара кандэнсатара або...
    P. s. Я прымацуеце фота ў 500 кб, пасля allegatas становіцца ад 129. не ведаю, як зрабіць лепш.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вазьміце фатаграфію і заархивируйте яго ў архіў Winrar і загрузіце ў пашыраным рэжыме..
    я, сказаць па праўдзе, я заўважаў гэта ў чырвоным крузе..
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Аааа але ты не можаш спампаваць!!!!...

я спрабую зразумець, дзе на ўвазе..

ёсць 6 smd Блакітны справа ў жоўты круг, які вы зрабілі, не хапае менавіта пасля першай, каб падняцца, ці я памыляюся?

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22
    Дзякуй за адказ cinqueturbo,даруй, што спазнілася, але ў мяне праблемы з ПК. На smd сінія рэзістары на 220 ом, але там, дзе вы кажаце, я думаю, што не было ўжо раней. У выпадку, каб паспрабаваць, я паспрабую зварыць. Кампанент, які я маю на ўвазе, гэта тое, што я паставіў цяпер ўнутры жоўтага прамавугольніка. Прыкладаю фота rar. Дарэчы, не магу загрузіць або разгрузіць нічога, нават тое, што я нагрузкі.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне, здымніка, як яны зроблены?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    прывітанне, здымніка, як яны зроблены?
    маланка ты бачыш карцінкі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    цікава, а я ўбачыць гэтыя спецыяльныя здымніка.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Якое расчараванне...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •