Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў dj_piex Visualizza Messaggio
    Даруй, я не магу адкрыць файл, можа быць, таму, што я некалькі паведамленняў
    для інтэрфейсу вы можаце выкарыстоўваць просты убудаваны max232 з жменькай кандэнсатары (на ****** існуе некалькі схем, здаецца) такім чынам, каб стварыць сувязі паміж эбу і пк, калі ў вас няма паслядоўнага порта, вы можаце смела выкарыстоўваць канвэртар usb ---> com.

харчаванне ў школе ecu:
    pin 25 +12В
    pin-34 -
    pin 35 +12В

спасылкі інтэрфейс ---> мікракантролер эбу

pin-код 1-2-3 злучаныя разам з масай інтэрфейс
    кантакт 17 падлучаны да reset інтэрфейс
    pin 28 падлучаны да кантакту TX інтэрфейс
    pin 29 падлучаны да кантакту RX інтэрфейс

для харчавання скуры трэба 5В, якія вы можаце ўзяць непасрэдна з эбу або з вонкавага крыніцы харчавання, але памятаеце, у любым выпадку, каб звязаць разам усе масы

пасля завяршэння праходжання вам не проста адкрыць праграму ў рэжыме адміністратара, каб пазбегнуць непрыемнасцяў і вынікайце інструкцыям.

Для любога іншага тлумачэнні, астатнія ў наяўнасці, выпрабаваны на дзесяць marelli серыі 8 і 16, устаноўленыя на fiat 600 і кропка mk1
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    для інтэрфейсу вы можаце выкарыстоўваць просты убудаваны max232 з жменькай кандэнсатары (на ****** існуе некалькі схем, здаецца) такім чынам, каб стварыць сувязі паміж эбу і пк, калі ў вас няма паслядоўнага порта, вы можаце смела выкарыстоўваць канвэртар usb ---> com.

харчаванне ў школе ecu:
    pin 25 +12В
    pin-34 -
    pin 35 +12В

для харчавання скуры трэба 5В, якія вы можаце ўзяць непасрэдна з эбу або з вонкавага крыніцы харчавання, але памятаеце, у любым выпадку, каб звязаць разам усе масы

пасля завяршэння праходжання вам не проста адкрыць праграму ў рэжыме адміністратара, каб пазбегнуць непрыемнасцяў і вынікайце інструкцыям.

Для любога іншага тлумачэнні, астатнія ў наяўнасці, выпрабаваны на дзесяць marelli серыі 8 і 16, устаноўленыя на fiat 600 і кропка mk1

Я цяпер я зразумеў!! Я ў вас ужо пабудаваны даўно, і выдатна працуе.. не зразумеў, што гэта былі фатаграфіі для стварэння інтэрфейсу...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Я цяпер я зразумеў!! Я ў вас ужо пабудаваны даўно, і выдатна працуе.. не зразумеў, што гэта былі фатаграфіі для стварэння інтэрфейсу...
    так, гэты метад будзе найбольш нізкая кошт, пазбягаючы праграмістаў і замяніць часова, eprom, файлы clock
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    так, гэты метад будзе найбольш нізкая кошт, пазбягаючы праграмістаў і замяніць часова, eprom, файлы clock
    Думае, што я зрабіць, перш чым чытаць у мікра, я ўзяў капыт і я прыпаяныя правады, у адваротным выпадку, і я падтрымліваю яго на мікра для таго, каб чытаць і пісаць.. рашэнне просты, хуткі і эканамічны, і тут вы павінны зварыць што-небудзь! :P

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Думае, што я зрабіць, перш чым чытаць у мікра, я ўзяў капыт і я прыпаяныя правады, у адваротным выпадку, і я падтрымліваю яго на мікра для таго, каб чытаць і пісаць.. рашэнне просты, хуткі і эканамічны, і тут вы павінны зварыць што-небудзь! :P
    яна-таксама выдатнае рашэнне, пазбягаючы зваркі і флюсу, а таксама + хуткі
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    яна-таксама выдатнае рашэнне, пазбягаючы зваркі і флюсу, а таксама + хуткі
    дакладна!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    Калі я адпраўлю вам фатаграфіі, як толькі змагу!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    10
    you need absolute number 6 for original

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98

харчаванне ў школе ecu:
    pin 25 +12В
    pin-34 -
    pin 35 +12В

я выкарыстоўваю той жа інтэрфейс...з праграмай f1.exe,8 і 16 робіць цуд, але 18 няма, хоць заяўлены ў праграму..мікра-і той закон таксама кажа мне, scodificata але машына не заводзіцца..хто-небудзь ведае чаму?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    50
    У 18 яны розныя, зрабіце чытанне e2p і крокі з другога sw тып ecuvonix, а затым паўтарыць, не зрабіць усяго па sw f1.exe што не працуе

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •