Вынікі з 1 па 3 з 3

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Скід Падушкі бяспекі Mini COOPER

Хлопцы, я спадзяюся, гэта правільны падзел : я, аказваецца, "Міні-КУПЕР", што пасля невялікага ўдару без разрыву Падушкі бяспекі, больш не ў руху. Магчыма, што блок кіравання надзіманы падушкі бяспекі або збоі і патрабуе класічны скід праграмавання з яго ЧЫП? Або блок трэба шукаць у іншым месцы? У дыягностыцы не карысныя рэкамендацыі. Па крайняй меры, так мне паведамляе, што механічнае лекі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    я б сказаў, безумоўна, інэрцыйны выключальнік, каб аднавіць, калі ёсць... а калі і ёсць, не ведаючы дакладна, што міні-купер, ты кажаш, я магу сказаць, шукаць у маторным адсеку, ззаду таго месца, дзе вы мацавання амартызатара ў маторным адсеку пад лабавым шклом мацуецца ў салоне... спадзяюся, я растлумачыў, што ёсць і, што гэта іх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуй, Makx,
    я вырашыў, хай здымаюць блок кіравання ПАДУШАК бяспекі для каля гадзіны. Верагодна, з афіцыйным дыягназам або найбольш прыдатнай універсальнай, як той, які я выкарыстаў, вы маглі б скінуць, нават ад бд. У любым выпадку, калі давядзецца высветліць, для іншых, проста дзейнічаць, як я напісаў

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •