Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: scodifica старыя iaw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106

scodifica старыя iaw

прывітанне ўсім, я хацеў бы scodificare стары iaw 8 p10, што я знаходжуся ў доме
    цяпер, ведаючы, што, каб зрабіць, акрамя дэкодараў, якія знаходзяцца ў продажы, можна вырабіць запіс файла, clock ў 27
    і, уводзячы затым у крычы
    мае пытанні гэтыя працэдуры харчавання блока кіравання пасля файл clock можа быць зроблена ў школе??? ведаючы pin-out?
    файлы clock, як пачынаючы дзейнічаць на цп? гэтыя файлы clock, яны ўсе аднолькавыя ? як ён будзе генераваць?
    загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў tac89 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, я хацеў бы scodificare стары iaw 8 p10, што я знаходжуся ў доме
    цяпер, ведаючы, што, каб зрабіць, акрамя дэкодараў, якія знаходзяцца ў продажы, можна вырабіць запіс файла, clock ў 27
    і, уводзячы затым у крычы
    мае пытанні гэтыя працэдуры харчавання блока кіравання пасля файл clock можа быць зроблена ў школе??? ведаючы pin-out?
    файлы clock, як пачынаючы дзейнічаць на цп? гэтыя файлы clock, яны ўсе аднолькавыя ? як ён будзе генераваць?
    загадзя дзякуй
    Marelli Iaw 8f_16f_18f.jpgMarelli Iaw 8f_16f_18f_.jpg

ce спецыяльную праграму з інтэрфейсам rs232 com, які вы можаце scodificarle, я, я зрабіў каля дзесяці з гэты рэжым, калі вы хочаце, і не забаронена, месца ўтыліта
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    я думаю, што вы можаце размясціць у мяне ёсць стары кампутар з com-порта я магу паспрабаваць kn тым дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    я думаю, што вы можаце размясціць у мяне ёсць стары кампутар з com-порта я магу паспрабаваць kn тым дзякуй
    вы можаце смела выкарыстоўваць гэты адаптар usb ---> com, як гэта раблю я, а затым вы павінны пабудаваць інтэрфейс з убудаваны max232 (я змяніў адзін з тых прыгожых і факты, якія ляжаць на aliexpress)
    File Allegati Файл Ўкладання
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Пачатак будаўніцтва інтэрфейсу і паглядзім, але я думаю, што працаваць на 8?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Пачатак будаўніцтва інтэрфейсу і паглядзім, але я думаю, што працаваць на 8?
    Калі ён адзін і той жа працэсар, і гэта ў 35 пін павінен ісці
    Алекс

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •