Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 59

Абмеркаванне: раззлуе 1.3mtj70cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце, я не хацеў быць крытыка ў спешцы я прапусціў нейкую артыкул тыпу "калі ", але тут няма кнопкі рэдагавання. Я не сказаў, што гэта не так, але мне здаецца, перабольшаныя мець базу для пачатку 70cv і дабрацца да 250. Не падобна, каб у вас ніколі не было праблем з табой *cinqueturbo, я не разумею, аб чым ты кажаш. Калі вы кажаце, што існуюць, тым лепш-гэта значыць, што Фіят робіць добрыя маторы аснове. Цікава, аднак, што можа прыбыць 1.9 mjet, захоўваючы адзін і той жа блок рухавіка з змены, падобныя на тыя, якія вы пералічваеце (я не цікаўлюся, гонкі, цюнінг)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прабачце, я не хацеў быць крытыка ў спешцы я прапусціў нейкую артыкул тыпу "калі ", але тут няма кнопкі рэдагавання. Я не сказаў, што гэта не так, але мне здаецца, перабольшаныя мець базу для пачатку 70cv і дабрацца да 250. Не падобна, каб у вас ніколі не было праблем з табой *cinqueturbo, я не разумею, аб чым ты кажаш. Калі вы кажаце, што існуюць, тым лепш-гэта значыць, што Фіят робіць добрыя маторы аснове. Цікава, аднак, што можа прыбыць 1.9 mjet, захоўваючы адзін і той жа блок рухавіка з змены, падобныя на тыя, якія вы пералічваеце (я не цікаўлюся, гонкі, цюнінг)
    скажам, step добрыя, тыпу, 147 блукае ў я вяртаюся да 330cv каля......у наяўнасці рухавік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    cinqueturbo ты кінуў мяне????? ад людзей, казаць, казаць, не думаць.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    cinqueturbo ты кінуў мяне????? ад людзей, казаць, казаць, не думаць.....
    Няма, няма, я не пакінуў нікога.. цяжкая Тыдзень.. працягнем у выходныя спакойна..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    На самай справе я спытаў таму што я думаў, што гэта было спасылкай на гэтую аперацыю... не я абнаўляю пост, таму што ваш файл не l, я яшчэ не спрабаваў, і таму не магу сказаць, ці працуе ен ці не...хоць, калі я правільна памятаю, я падзякаваў, аднак у артыкуле, і калі я не карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць гэта цяпер. У мяне была блытаніна з кліентам, які хоча зрабіць рамонт у чвэрць гадзіны, і я паклаў у распараджэнні з ім ужо шмат-шмат разоў...калі я павінен даць вам шанец паспрабаваць свой файл(улічваючы, што гэта было прыемна, і я, вядома, заплаціў...) я буду, вядома, абнаўляецца, каб цяпер я дзякую вас зноў і я спадзяюся, што u з гэтага спісу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    punto1.3mtj70cv_egr-off_MJD6JFHW01B_1056P641_sparo5500_turbo2900_step13.rarpunto1prova.rarпасля гэтага выпрабаванні, праведзеныя з парадамі cinqueturbo але ўсё-такі ён павінен працаваць цяпер, я зрабіў некалькі часопісаў, каб лепш бачыць cinqueturbo дай мне які-то іншы прамой....
    тыпу, калі ты ведаеш, куды ён час ўпырску і як вы або лепш, як вы глядзіце ????----

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я для пачатку пакінуў усе гэтыя выкрутасы біт, якія былі раскіданыя тут і... асабліва, калі не ведаеце, што вы, націснуўшы..
    1-й з часопісаў, здаецца, што ўсё больш набірае абароты, і менш масы паветра, закон ты адключыў? ты хочаш пакінуць яго адключыў?
    2° максімальнае ціск 2600mbar так што, ты збіраешся трымаць у 1,6 ціск? ці мае намер павялічыць?
    Я турбіну ў нагрузку да 1,5 1,6 рэч бок ўстаноўкі зрабіць гэты Гаррет? ты па меншай меры зрабіў усе трубы з дыяметрам падыходзіць ці вы пакінулі гэтыя трубы 40мм?
    3° з часопіса я бачу, што памяншае дызельнага паліва разам з Maf і тут я павінен зразумець адказы на 1-й пытанне
    4° такое, што не ведаеш? час ўпырску? мы крыху ззаду з урокаў?
    068DDC, перш чым ісці ў ўмешвацца часу, я б сказаў, астатняе, па меншай меры, што аўтамабіль не страціў у вазе таксама...
    5° з, што абаротаў прыбудзе? з часопіса я бачу, што ты выцягнуў толькі 2-3 разы па 5000, што вы, здаецца, адбываецца з гэтымі rpm?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    n°1 і dibimetro і стаката, такім чынам, масавага расходу паветра і засаўкі на гэта
    n°2 на манометры вуліцы я ад 2,8 амаль у 3 бар ціск турбо, так што што-то не складваецца, не можаш сказаць, што цягне 1.6 ціску.....
    n°3 на ўвазе фазы ўпырску
    n°4 я паставіў абмежавальнік на 5500.... павінен цягнуць больш????

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я забыўся, што DTC вы ад дыягназу ў цяперашні час?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    я павінен паглядзець, добра, я яшчэ не бачыў dtc...
    машына робіць трохі дыму ...
    як мне адключыць dibimetro???

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •